Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Caracter si Temperament Scorpion

Scorpionul are un caracter puternic si ferm. Persoanele din jur fie il plac, fie nu-l suporta, dar niciodata nu-l trateaza cu indiferenta. Scorpionul este o creatie a mintii si, in acelasi timp, a atractiei senzuale. Persoanele nascute in acest semn zodiacal adora sa reflecteze asupra dificultatilor vietii, atrag ca un magnet reprezentantii sexului opus, discuta cu placere si iubesc sa invinga.

Scorpionul este o zodie a contradictiilor. Nativii din aceasta zodie sunt inteligenti si diplomati. Deseori, sunt duri si suspiciosi, interesati mai mult de propria persoana si indiferenti fata de ceea ce se intampla in jur. Nu asculta parerile altora si in momentul in care intampina obstacole, dezvolta propria strategie de lupta, sunt foarte severi si exigenti in alegerea prietenilor. Scorpionul renunta extrem de greu la principii.

Sub influenta planetei Marte, unele caracteristici ale firii Scorpionului se schimba, exprimandu-se prin senzualitate excesiva si ostilitate. Scorpionul devine perseverent, neastamparat si agresiv.

Firea Scorpionului ascunde sentimente foarte puternice care dorm, dar nu se sting. Scorpionul nu se schimba cu timpul. Este intotdeauna multumit de el insusi si, indiferent de ce schimbari au loc in jurul lui, stie ce vrea. Scorpionul este un semn ferm. Dorinta lui de a trai nu poate fi invinsa, nu suporta limitele, nu-i place sa fie contrazis. Isi pune interesele mai presus de interesele societatii, ignora opinia si regulile persoanelor din jur. Deciziile nativului din zodia Scorpion sunt definitive si irevocabile.

Scorpionul are capacitatea de a influenta alte semne zodiacale, de a patrunde natura umana in profunzime. El in schimb ramane pentru toti un mare mister. Scorpionul nu incearca sa vrajeasca pe nimeni, dar este extrem de senzual. Realizarea dorintelor sentimentale ii ofera sentimentul de libertate, liniste si incredere in sine.

Scorpionii manifesta un interes profund pentru mister, sunt ironici si sireti din nastere. Pot fi generosi, foarte atragatori si pasionali. Sunt capabili sa organizeze reforme sociale, au darul profetic, isi urmaresc cu perseverenta obiectivele si stiu sa-si foloseasca abilitatile. Adora rivalitatea si nu se lasa niciodata doborati de greutati si obstacole.