Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Horoscop Sexual Scorpion

Temperamentul infocat si neastamparat al Scorpionului poate fi imblanzit in pozitia “Boa”, care se caracterizeaza printr-o senzualitate incredibila. Scorpionul poate sa-si puna partenerul pe spate, sa se intoarca si sa se puna deasupra. Dupa aceea se va apuca sa mangaie organele genitale ale partenerului (fara sa uite de ale lui) cu buzele si cu limba, sa se frece cu pieptul de abdomenul celui dominat, si dupa aceea va trece la actiuni mai hotarate pentru a atinge starea de placere maxima.

Pozitia Delfin preferata de nativii zodiei Scorpion

Daca esti Scorpion, si cea mai mica scanteie te poate aprinde. Fiind extraordinar de atragatori si avand un dar hipnotic, nativii din aceasta zodie isi fac partenerii sa se supuna dorintelor lor.

Intr-adevar, incearca sa-i rezisti! Se stie ca Scorpionii sunt niste parteneri foarte iscusiti, sunt incredibil de pasionali si generosi la mangaieri. In acelasi timp, nativul din zodia Scorpion stie nu doar sa-si excite partenerul, dar sa se excite si pe el insusi, pentru ca nu-i sta in fire sa stea nemiscat pe spate si sa astepte sa se intample minunea. Asadar, bucura-te daca partenerul tau este din zodia Scorpion. Nimeni nu poate concura cu Scorpionul cand vine vorba de mangaieri orale. De fapt, si Scorpionii se cuceresc cu astfel de mangaieri, asa ca vei avea putina treaba. Cum sa duci un Scorpion in culmea extazului? Este mai simplu decat poate sa para de la bun inceput. Mai are rost sa spunem ca zona erogena a Scorpionilor sunt… da-da… organele genitale. Acolo este concentrata toata puterea lor sexuala.

Pozitia Lotus preferata de nativii zodiei Scorpion

In ceea ce priveste pozitiile sexuale, o optiune buna pentru Scorpionul neastamparat ar fi pozitia “Delfinului”, care dezvaluie toata pasiunea acestor nativi, sau pozitia “Lotus”, care le permite Scorpionilor sa-si dicteze dorintele. De mentionat este ca persoanele nascute in zodia Scorpion au o slabiciune pentru mistere si magie. Asadar, aprinde cateva lumanari in camera in care va veti petrece seara.


Zone erogene Scorpion

Cea mai sensibila zona a Scorpionului este partea de jos a abdomenului. Chiar si cea mai delicata atingere cu degetele a acestei zone il poate transforma pe un barbat Scorpion intr-un vulcan. Si de ce nu? Femeia din aceasta zodie se poate excita doar punand picior peste picior si miscandu-si putin fesele.

Atat barbatii, cat si femeile din zodia Scorpion ajung in culmea extazului de la mangaieri si stimulari orale. Cand te joci cu organele genitale ale Scorpionului, poti spune cu incredere ca partenerul este in mainile tale!