Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Scorpion


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion nu seamana cu nici un alt barbat din Zodiac. Este unic, de aceea este necesar sa explicam unele detalii privind caracterul lui.

Barbatul Scorpion adora sa se plimbe singur pe strazile orasului. Nu este atat de frumos incat sa atraga femeile doar cu aspectul fizic, prefera sa se imbrace astfel incat sa nu atraga prea multa atentie, insa ochii lui! Privirea fascinanta a barbatului Scoprion te obliga sa procedezi cum vrea el si te face s-o urmezi. In preajma barbatului din aceasta zodie, prudenta nu strica niciodata. Vorbind despre totul felul de lucruri nesemnificative, in gandul lui, barbatul Scorpion te examineaza, iti cauta punctele slabe si cand va veni momentul, s-ar putea sa profite de slabiciunile tale. Nici nu vei simti cum va ajunge sa te domine, vei fi papusa lui, care in cele din urma o sa inceapa sa-l deranjeze.

Barbatul Scorpion intruchipeaza puterea, virilitatea si energia sexuala. Poate fi sedus cu usurinta, dar este destul greu sa construiesti cu el o relatie adevarata.

Daca ai o vointa de fier, nu te lasi vrajita de privirea fermecatoare a barbatului Scorpion, arata-i ca esti o femeie deosebita. Dovedeste-o cu vorbele, faptele, conduita in societate si cunoasterea bunelor maniere. Cand isi va da seama cat de deosebita esti, barbatul Scorpion va simti o incantare de nedescris. Fii sincera, dar nu te deschide complet. Nu-i vorbi despre defectele tale, pentru ca astfel doar il vei dezamagi. Nu-i spune ce crezi despre el, pentru ca daca se va supara, s-ar putea sa nu te mai ierte.

Barbatul Scorpion este foarte receptiv, de aceea ridica in jurul lui o bariera de nepatruns si nu prea tolereaza dorinta celor din jur de a o da jos. Fii gingasa si delicata, nu-i trezi sentimente profunde daca nu iti doresti sa aveti o relatie serioasa. Nu incerca sa domini, nu-i place asa ceva si nu te va ierta pentru asta. Incearca sa intelegi si sa-i oferi ce-si doreste cel mai mult, daca vei reusi, iubitul tau iti va fi infinit de recunoscator.

Nu este deloc intelept sa te joci cu barbatul Scorpion. Acesta va fi gelos, autoritar si nu se va lasa niciodata condus de o femeie. Lasa-l sa conduca el, pentru ca barbatul din zodia Scorpion este o fire sincera si fermecatoare, si cu siguranta nu-ti va parea rau daca il vei lasa sa planifice seara pentru voi! Este un om a dispozitiei. Nu-l lasa in momente grele, fii alaturi si el se va calma, si totul se va normaliza. Nu-l certa si nu-l critica pana cand va reusi sa se lamureasca cu sentimentele si emotiile lui. Barbatul Scorpion este un bun protector, langa el te vei simti mereu in siguranta.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...