Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion nu seamana cu nici un alt barbat din Zodiac. Este unic, de aceea este necesar sa explicam unele detalii privind caracterul lui.

Barbatul Scorpion adora sa se plimbe de unul singur pe strazile orasului. Nu este atat de frumos incat sa atraga femeile doar cu aspectul fizic, prefera sa se imbrace astfel incat sa nu atraga prea multa atentie, dar ce ochi are! Privirea fascinanta a barbatului Scoprion te obliga sa procedezi asa cum vrea el si te face sa-l urmezi. In preajma barbatului din aceasta zodie prudenta nu strica niciodata. Vorbind despre tot felul de lucruri nesemnificative, in mintea lui barbatul Scorpion te examineaza, iti cauta punctele slabe si cand va veni momentul, s-ar putea sa profite de slabiciunile tale. Nici nu vei simti cum va ajunge sa te domine si vei deveni pentru el o papusa, care in cele din urma o sa inceapa sa-l deranjeze.

Barbatul Scorpion intruchipeaza puterea, virilitatea si energia sexuala. Poate fi sedus cu usurinta, dar este destul greu sa construiesti cu el o relatie adevarata.

Daca ai o vointa de fier si nu te lasi vrajita de privirea fermecatoare a barbatului Scorpion, arata-i ca esti o femeie deosebita. Dovedeste-o prin vorbe, fapte, un comportament exemplar in societate si respectarea bunelor maniere. Cand isi va da seama cat de speciala esti, barbatul Scorpion va simti o bucurie de nedescris. Fii sincera, dar nu te deschide complet. Nu-i vorbi despre defectele tale, pentru ca astfel vei reusi doar sa-l dezamagesti. Nu-i spune ce crezi despre el, pentru ca daca se va supara, s-ar putea sa nu te mai ierte.

Barbatul Scorpion este foarte receptiv, de aceea creeaza in jurul lui o bariera de nepatruns si nu prea tolereaza dorinta celor din jur de a o da jos. Fii gingasa si delicata, nu incerca sa trezesti in el sentimente profunde daca nu iti doresti sa aveti o relatie serioasa. Nu incerca sa domini, nu-i place asa ceva si nu te va ierta pentru asta. Incearca sa intelegi si sa-i oferi ce-si doreste el cel mai mult, daca vei reusi, iubitul tau iti va fi infinit de recunoscator.

Nu este deloc indicat sa te joci cu barbatul Scorpion. Acesta va fi gelos, autoritar si nu se va lasa niciodata condus de o femeie. Lasa-l pe el sa conduca, pentru ca barbatul din zodia Scorpion este o fire sincera si fermecatoare, si cu siguranta nu-ti va parea rau daca il vei lasa sa planifice o seara pentru voi. Atitudinea lui se schimba in functie de dispozitia de moment. Nu-l lasa in momente grele, fii alaturi de el si se va calma, si totul va reveni la normal. Nu-l certa si nu-l critica, lasa-l sa se lamureasca cu sentimentele si emotiile lui. Barbatul Scorpion este un bun protector, langa el te vei simti mereu in siguranta.