Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Horoscop 2023 Sagetator

Previziuni generale

Anul Iepurelui de Apa promite sa fie o perioada plina de evenimente. In anul 2023, reprezentantii zodiei Sagetator trebuie sa se concentreze asupra sferei profesionale. Lasand toate indoielile deoparte, Sagetatorii vor reusi sa solutioneze mai multe probleme, care i-au tot macinat. Persoanele apropiate le vor oferi un sprijin semnificativ si ii vor ajuta cu sfaturi practice.

Sagetatorii vor consuma o mare parte din energie pe plan profesional. Volumul de munca va creste. Multe probleme vor avea legatura cu persoane complet straine, dar tot vor necesita implicarea lor directa. Va trebui sa se impace cu situatia.

Pe parcursul anului, nativii din aceasta zodie vor atrage oamenii din jur, chiar si strainii o sa prinda incredere in ei si o sa inceapa sa-si impartaseasca secretele.

Sagetatorii, in schimb, trebuie sa fie foarte prudenti cu oameni mai putin cunoscuti, pentru ca pot cadea prada foarte usor unor persoane, care vor incerca sa profite de bunatatea lor.

Asadar, horoscopul pentru anul 2023 ii sfatuieste pe Sagetatori sa fie precauti, sa nu permita nimanui sa profite de bunavointa si generozitatea lor, sa se focuseze asupra muncii si sa petreaca mai mult timp cu cei apropiati.

Anume datorita persoanelor apropiate reprezentantii zodiei se vor simti protejati si vor reusi sa-si realizeze obiectivele stabilite.

Sanatatea nu le va da Sagetatorilor batai de cap, insa exista posibilitatea producerii unor traume minore in timpul activitatilor casnice. Un control medical de rutina nu strica, dar, in general, nivelul de vitalitate si energie va creste.

Cariera

In anul 2023 al Iepurelui de Apa, dorinta si atitudinea potrivita ii vor ajuta pe Sagetatori sa faca un adevarat salt in cariera. Perioadele deosebit de favorabile pentru evolutie profesionala vor fi lunile aprilie, august si octombrie.

Conform astrelor, anul acesta un rol important il vor juca persoanele cunoscute din intamplare. Anume aceasta categorie de oameni va contribui la succesul profesional al nativilor din Sagetator.

Sagetatorii nu trebuie decat sa-i anunte pe cei din jur ca sunt pregatiti sa-si asume mai multe responsabilitati, sa primeasca o serie de atributii noi sau sa-si schimbe domeniul de activitate.

Oamenii de afaceri ar trebui sa lucreze la implementarea unor proiecte si idei mai vechi pentru dezvoltarea afacerii. In anul 2023, Iepurele ii va ajuta sa ajunga la succes – a ramas doar sa se hotarasca sa se apuce de treaba.

Pentru nativii, care doresc sa inceapa o afacere proprie, 2023 va fi o perioada favorabila, insa sfatul astrelor este sa astepte pana in toamna.

Finante

In anul 2023, banii vor deveni una dintre preocuparile principale ale Sagetatorilor. Reprezentantii acestei zodii vor avea o multime de dorinte, iar Iepurele de Apa va contribui la implinirea lor.

Situatia materiala se va imbunatati considerabil si se vor putea face cheltuieli majore. Nativii din zodia Sagetator vor descoperi noi surse de venit, vor avea oportunitatea sa evolueze pe plan profesional sau sa-si schimbe locul de munca. Astfel de schimbari le vor permite sa-si sporeasca semnificativ veniturile.

Anul 2023 va fi o perioada favorabila pentru achizitii majore si va contribui la o imbunatatire considerabila a calitatii vietii. Reprezentantii zodiei pot sa-si faca cu incredere planuri de extindere a spatiului locativ si este posibil sa se mute la casa noua.

Astrele le recomanda sa nu-si cheltuie banii pe lucruri marunte, sa-i investeasca mai degraba in achizitii importante si sa inceapa sa puna ceva deoparte. O decizie buna in anul Iepurelui ar fi deschiderea unui cont de economii cu dobanzi avantajoase.

Dragoste

In anul Iepurelui de Apa, chiar daca nu vor face furori in randul persoanelor de sex opus, Sagetatorii nu vor ramane singuri. Relatiile actuale se vor mentine solide, iar nativii casatoriti va trebui sa-si controleze emotiile, sa dea dovada de intelepciune si sa pastreze o atitudine calma pentru a nu provoca certuri.

Per total, anul 2023 nu promite experiente emotionale intense si drame pe plan amoros. Viata personala a Sagetatorilor va fi mai degraba plictisitoare.Va fi o perioada favorabila pentru consolidarea relatiei dintre soti, dar in acest plan totul trebuie tinut sub control.

Astrele le recomanda Sagetatorilor, oricat ar fi de ocupati la munca, sa nu isi neglijeze viata personala si sa comunice mai mult cu partenerul. Persoanele apropiate vor avea nevoie de atentie, prin urmare, cadourile si surprizele placute intotdeauna vor fi dorite si binevenite, iar relatiile vor deveni mai stranse si mai calde.

Daca Sagetatorii singuri vor reusi sa ia o pauza de la munca si sa se odihneasca, astrele le vor oferi oportunitatea sa-si aranjeze viata sentimentala.

Intalnirea cu persoana potrivita poate avea lor chiar in vara anului 2023, iar locurile cele mai bune pentru a face cunostinta cu sexul opus vor fi spatiile publice de recreere.