Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Pietrele norocoase ale zodiei Sagetator

Cele mai norocoase talismane ale zodiei Sagetator sunt ametistul, topazul si crisolitul.

Pietrele norocoase ale zodiei Sagetator

Ametistul este o varietate de cuart cu insertii transparente. Este una dintre pietrele semi-pretioase cele mai apreciate, a carei culoare variaza de la violet deschis la violet-albastrui.

Protejeaza impotriva consumului excesiv de alcool, mentine mintea limpede si clara, atrage norocul, aduce optimism si fericire, aplaneaza conflictele. Ametistul trezeste sentimente puternice fata de persoana care-l daruieste, asadar trebuie sa eviti sa primesti astfel de cadouri de la straini.

Multi cred ca gravura in forma de Soare sau Luna confera ametistului capacitatea de a neutraliza substantele toxice.

Pietrele norocoase ale zodiei Sagetator

Topazul este o piatra pretioasa transparenta, intalnita in stare naturala in mai multe culori: galben-miere, galben-maro, albastru, roz, rosu, etc.

Topazul este talismanul calatorului, calmeaza furtuna, contribuie la luarea unei decizii corecte, descifreaza intentiile ascunse ale dusmanilor. Accelereaza vindecarea persoanelor care sufera de dificultati respiratorii (dispnee), dureri articulare severe si tulburari ale somnului.

Topazul, de asemenea, aduce ratiune si intelepciune purtatorului, reduce sentimentele de furie, ajuta la depasirea propriilor temeri si indoieli.

Pietrele norocoase ale zodiei Sagetator

Crisolitul este o piatra pretioasa transparenta de culoare verde-aurie sau verde-galbuie.

Crisolitul asigura un somn reconfortant, contribuie la vindecarea patologiei vorbirii, mareste capacitatile extrasenzoriale, aduce inspiratie, curaj si incredere. Talismanul devine si mai puternic daca este incadra intr-o rama de aur.