Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Pietrele norocoase ale zodiei Sagetator

Cele mai norocoase talismane ale zodiei Sagetator sunt ametistul, topazul si crisolitul.

Pietrele norocoase ale zodiei Sagetator

Ametistul este o varietate de cuart cu insertii transparente. Este una dintre pietrele semi-pretioase cele mai apreciate, a carei culoare variaza de la violet deschis la violet-albastrui.

Protejeaza impotriva consumului excesiv de alcool, mentine mintea limpede si clara, atrage norocul, aduce optimism si fericire, aplaneaza conflictele. Ametistul trezeste sentimente puternice fata de persoana care-l daruieste, asadar trebuie sa eviti sa primesti astfel de cadouri de la straini.

Multi cred ca gravura in forma de Soare sau Luna confera ametistului capacitatea de a neutraliza substantele toxice.

Pietre norocoase Sagetator

Topazul este o piatra pretioasa transparenta, intalnita in stare naturala in mai multe culori: galben-miere, galben-maro, albastru, roz, rosu, etc.

Topazul este talismanul calatorului, calmeaza furtuna, contribuie la luarea unei decizii corecte, descifreaza intentiile ascunse ale dusmanilor. Accelereaza vindecarea persoanelor care sufera de dificultati respiratorii (dispnee), dureri articulare severe si tulburari ale somnului.

Topazul, de asemenea, aduce ratiune si intelepciune purtatorului, reduce sentimentele de furie, ajuta la depasirea propriilor temeri si indoieli.

Pietre norocoase zodia Sagetator

Crisolitul este o piatra pretioasa transparenta de culoare verde-aurie sau verde-galbuie.

Crisolitul asigura un somn reconfortant, contribuie la vindecarea patologiei vorbirii, mareste capacitatile extrasenzoriale, aduce inspiratie, curaj si incredere. Talismanul devine si mai puternic daca este incadra intr-o rama de aur.

Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...