Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Cum il cuceresti pe Sagetator?


Distreaza-te la maxim

Nu este atat de complicat sa cuceresti si sa-l pastrezi pe barbatul Sagetator. Pentru el e necesar sa simta ca initiativa in relatie vine doar de la el. Daca apari in mod regulat in societate cu el, ii imparti interesele si ii sustii punctul de vedere in dezbateri, el va vedea in tine un adevarat prieten si companion.

De regula, Sagetatorii iubesc sportul si chefurile, de aceea trebuie intotdeauna sa fii pregatita de o odihna activa cu acest barbat. Uneori, Sagetatorul glumeste, are un umor aparte care, in unele cazuri, poate suna direct ca o insulta.

In astfel de situatii, trebuie sa iei in calcul faptul ca el nu intentioneaza sa jigneasca pe nimeni de fapt prin comportamentul lui, pur si simplu asa iese cand intra in azart. Nu trebuie in nici un caz sa educi si sa injosesti public un Sagetator – acest lucru il poate infuria, el devine agresiv. Cand femeia se supara pe el, cel mai probabil el nu vede in acest lucru decat un capriciu feminin, si nu o adevarata suparare.

De aceea, daca te-ai gandit sa-l cuceresti pe Sagetator, mai bine dezvata-te de atitudinea serioasa si tendinta de a critica. Priveste-l ca pe un copil mare, razi de ispravile lui, invata sa transformi totul intr-o gluma. Uita de gelozie, Sagetatorii nu suporta clarificarea relatiei.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...