Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Dieta zodiacala pentru Sagetator

Dupa parerea astrelor, Sagetatorul ar trebui sa fie extrem de atent cu mancarurile grase si condimentele. Totodata, trebuie sa-si tina sub control pasiunea pentru bucataria exotica (mai ales daca e vorba de tot felul de serpi, scorpioni si mancaruri foarte picante). Organismul acestor nativi nu este atat de puternic pe cat pare la prima vedere: daca va ceda, nu-si va reveni in curand.

Problema excesului de greutate nu este atat de raspandita intre Sagetatori cum e in cazul celorlalte zodii. Kilogramele in plus, care se aduna uneori (in general, iarna) pe abdomenul centaurian, dispar rapid, este suficient sa faca putina activitate fizica. In acelasi timp, Sagetatorii sunt patimasi. Se intampla sa tina diete de slabire extreme, din cauza carora pot ajunge la spital.

Nativii din aceasta zodie ar trebui sa practice un sport usor care sa nu-i suprasolicite, dar sa necesite in schimb un efort constant (sa mearga la dansuri, de exemplu, sau sa practice un sport ecvestru).

In plus, “arcasii” ar trebui sa evite hibernarea. Sportul lor este miscarea. Deseori, chiar fara sa-si dea seama, Sagetatorii isi gasesc un loc de munca care ii solicita moderat. Se dedica in totalitate muncii si atunci nu mai au nevoie nici de exercitii.

Cura de slabire astrologica pentru Sagetator: varza, dovlecei, caise, rodii, curmale, smochine, mango.