Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Dieta Zodiacala pentru Sagetator

Dupa parerea astrelor, Sagetatorul ar trebui sa fie extrem de atent cu mancarurile grase si cu condimentele. In acelasi timp, trebuie sa tina sub control pasiunea pentru bucataria exotica (mai ales daca e vorba de tot felul de serpi, scorpioni si mancaruri foarte picante). Organismul acestor nativi nu este atat de puternic pe cum pare la prima vedere: daca va ceda, nu-si va reveni in curand.

Problema excesului de greutate nu este atat de raspandita intre Sagetatori cum e in cazul celorlalte zodii. Kilogramele in plus, care se aduna uneori (in general, iarna) pe burta centauriana, dispar rapid, este suficienta putina activitate fizica. In acelasi timp, Sagetatorii sunt patimasi. Se intampla sa tina diete de slabire extreme, din cauza carora pot ajunge, in final, la spital.

Nativii din aceasta zodie ar trebui sa faca un sport usor care sa nu-i suprasolicite, dar care sa necesite un efort constant (de exemplu, dansurile, sportul ecvestru).

In plus, “arcasii” n-ar trebui sa intre in hibernare. Sportul lor este miscarea. Deseori, chiar fara sa-si dea seama, Sagetatorii isi gasesc un loc de munca care ii solicita moderat. Ei se dedica in totalitate muncii si atunci nu mai e nevoie nici de exercitii.

Cura de slabire astrologica pentru Sagetator: varza, dovlecei, caise, rodii, curmale, smochine, mango.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...