Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Sagetatorul la volan

Gradul riscului de a face accident: Soferii nascuti in aceasta zodie, comit 6,8% din accidente. Acestea sunt in general coliziuni laterale in intersectii. Daca esti Sagetator si conduci, trebuie sa fii cat mai atent la semnele de circulatie si la celelate automobile din intersectie.

Sagetatorii (locul 7 in raiting-ul riscului de a face accident ) – conduc bine si stiu sigur ca atunci cand traficul e aglomerat, e mai bine sa-i lasi pe profesionisti sa-si faca de cap. Dar ei sunt foarte vorbareti, de aceea expertii ii sfatuiesc sa uite de telefonul mobil in timpul condusului.

Stilul de a conduce: Conduce exact la fel cum se comporta in viata de zi cu zi: cu o viteza mare si mereu pe banda de depasire. Ocupatia lui preferata – injurarea celorlalti conducatori auto. Dar, cu toate acestea, cand e nevoie poate sa dea dovada de stapanire si fermitate.

Recomandari pentru cel care “sta langa” sofer: Cel mai bine ar fi sa-njurati cu el impreuna.

Automobil: – isi doreste o masina de prestigiu cu care sa se mandreasca in fata rudelor si a cunostintelor. Se spune ca ‘calul de dar nu se caută la dinţi’, dar daca e un trabant – va iesi un scandal! Sagetatorul vrea de toate si in cantitati mari, de aceea astrologul recomanda – luati-va un autobuz. Trailer – alegerea optima (cu remorca). Important este sa aiba cat mai multi cai putere, ca doar Sagetatorul e condus de Centaur – jumatate cal, jumatate om. Daca se multumeste cu putin, isi va lua un Fiat sau un Volvo, care il va servi mult, bine si loial, pana la ultima suflare.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...