Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Sagetatorul la volan

Gradul riscului de a face accident: Soferii nascuti in aceasta zodie comit 6,8% din accidente. Acestea sunt in general coliziuni laterale in intersectii. Daca esti Sagetator si conduci, trebuie sa fii cat mai atent la semnele de circulatie si la celelate automobile din intersectie.

Sagetatorii (locul 7 in rating-ul riscului de a face accident) conduc bine si stiu sigur ca atunci cand traficul e aglomerat, e mai bine sa-i lasi pe profesionisti sa-si faca de cap. Problema e ca sunt foarte vorbareti, de aceea expertii ii sfatuiesc sa uite de telefonul mobil in timpul condusului.

Modelul automobilului preferat de zodia Sagetator

Stilul de a conduce: Conduce exact la fel cum se comporta in viata de zi cu zi: cu o viteza mare si mereu pe banda de depasire. Ocupatia preferata – injurarea celorlalti conducatori auto. Totusi, daca este nevoie, poate sa dea dovada de stapanire si fermitate.

Recomandari pentru cel de langa sofer: Cel mai bine ar fi sa injuri cu el impreuna.

Automobil: Isi doreste o masina de prestigiu cu care sa se mandreasca in fata rudelor si a cunostintelor. Se spune ca “calul de dar nu se cauta la dinti”, dar daca-i dai un trabant – va iesi un mare scandal! Sagetatorii vor de toate si in cantitati mari, de aceea astrologul le recomanda – luati-va un autobuz. Cu remorca daca se poate. Important este sa aiba cat mai multi cai putere, pentru ca Sagetatorul e condus de Centaur – jumatate cal, jumatate om. Daca se multumeste cu putin, isi va lua un Fiat sau un Volvo, care il va servi mult, bine si loial, pana la ultima suflare.