Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Horoscop Sexual Sagetator

Sagetatorii sunt de regula pasionati de formele salbatice ale dragostei. Acesti nativi isi pot exprima pasiunea animalica in pozitia “Antilopa”. In ciuda faptului ca Sagetatorii pot sa faca compromisuri, ritmul si tempoul va fi ales de ei. Nativii din Sagetator au parte de orgasm foarte intens in timpul stimularii organelor genitale. In aceste momente, asemanator tigrului sau panterei, isi onduleaza spatele.

Pozitia Phoenix preferata de nativii zodiei Sagetator

Daca esti Sagetator, ai un comportament sexual intr-o oarecare masura salbatic si primesti o placere de nedescris cand iti lasi instinctele animalice nebunesti sa preia fraiele. Te exciti foarte repede, mai ales daca partenerul iti stimuleaza zonele erogene, care includ abdomenul si… organele genitale.

Sagetatorii sunt buni la pat si se lasa purtati de pasiune in cele mai neasteptate locuri. Iubesc sa se puna in genunchi si sa mangaie “acolo”! Toata puterea sexuala a Sagetatorilor se afla in partea de jos a abdomenului. Pentru a trezi instinctul animalic in nativul acestui semn zodiacal, este de ajuns sa stimulezi aceasta zona.

Pozitia Scoica preferata de nativii zodiei Sagetator

Ca si altor zodii de foc, Sagetatorului i se potriveste pozitia “Phoenix” in care partenerul depinde de el in totalitate. Pozitia “Scoica” este, de asemenea, potrivita pentru erotomanii care iubesc sexul neobisnuit. Dar mai presus de toate, Sagetatorii iubesc sexul spontan. O pozitie potrivita pentru in acest caz este pozitia “Antilopa”, care poate fi incercata dimineata la dus.


Zone erogene Sagetator

Zona deosebit de sensibila a nativilor din zodia Sagetator sunt fesele, iar in cazul femeilor Sagetator, si parul. Joaca-te cu el, mangaie-l, pieptana-l si partenera ta va toarce de placere ca o pisicuta.

Zona vulnerabila a barbatului Sagetator este cea apropiata de organele genitale. Saruta-l pe interiorul coapselor, atinge-l usor cu limba de la genunchi si pana la abdomen, il vei excita la maxim. La fel poti sa faci si cu fesele, mangaie-le delicat cu miscari circulare, zgarie-le usor cu unghiile si vei starni un sentiment erotic in tot corpul nativului din Sagetator. Sa nu te miri daca nu vei reusi sa duci masajul pana la capat.