Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop Rautacios Sagetator

Oricat de ciudat vi s-ar parea, defectul principal al Sagetatorului este optimismul exagerat. Dragostea lui pentru viata si dorinta de a-si satisface toate placerile, deseori duc la faliment, iar familiaritatea, lipsa de tact si neglijarea unei anumite persoane – genereaza probleme de comunicare. Sagetatorul prefera sa nu observe greutatile. Dar daca se intampla ca ceva sa esueze, el lasa acel lucru si se concentreaza asupra altuia, mai interesant.

Ingamfarea foarte evidenta il face pe Sagetator sa para in public mai bun decat este de fapt. Dar daca cunoasteti acest om mai bine, veti descoperi ca este narcisist, orgolios si nu suporta criticile (nu recunoaste niciodata ca nu are dreptate sau ca nu stie ceva). Cu toate acestea, Sagetatorul este foarte simplu.

Cei din jur pot trai momente neplacute din cauza manierei lui de a spune direct ceea ce crede. Sagetatorul nu este intimidat de faptul ca va va pune in situatii incomode in fata celorlalti. Daca Scorpionul va creeaza o imagine proasta in mod intentionat, Sagetatorul pur si simplu isi spune gandurile in momentul in care acestea vin, fara sa ia in calcul bunele maniere.

S-a observat, de asemenea, faptul ca majoritatea nativilor din zodia Sagetator nu au un simt al gustului. Atat barbatii, cat si femeile din aceasta zodie, incearca sa combine haine ce nu se potrivesc intre ele.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...