Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Horoscop 2022 Sagetator

Previziuni generale

In anul 2022 al Tigrului de Apa, Sagetatorii vor trebui sa-si aduca aminte de renumitul proverb „Omul cat traieste invata”. Succesul si bunastarea lor in noul an vor depinde in mare masura anume de asta. Prin urmare, astrele le recomanda Sagetatorilor sa se concentreze asupra autoperfectionarii, sa invete lucruri noi, sa se descopere si sa se autocunoasca cat mai bine.

Tot ce li se va intampla Sagetatorilor in anul Tigrului, bun sau rau, va depinde numai de ei.

Anul 2022 le va oferi nativilor din aceasta zodie o multime de oportunitati pentru perfectionare si cresterea autoaprecierii si stimei de sine. Este posibil ca Sagetatorii sa fie nevoiti sa calatoreasca pentru a invata lucruri noi si pentru a dobandi noi abilitati.

Cunostintele acumulate le vor permite sa avanseze in cariera, ceea ce va avea consecinte fericite asupra situatiei materiale. Partea cealalta a monedei este ca succesele pe plan profesional pot limita considerabil libertatea Sagetatorilor, afectandu-le astfel starea psihica si emotionala.

Astrele ii sfatuiesc pe reprezentantii zodiei Sagetator sa gaseasca in anul 2022 un echilibru intre studii, munca si odihna.

Horoscop 2022 Sagetator: Cariera

Persoanele nascute in zodia Sagetatorului nu suporta sa fie presate nici fizic, nici psihic. Prin urmare, majoritatea reprezentantilor acestui semn fie ocupa o functie de conducere in cadrul unei companii, fie au o afacere proprie.

In anul Tigrului, Sagetatorii se vor descurca cu orice sarcina sau proiect, dar pentru rezultate si realizari financiare impresionante trebuie sa lucreze la proiecte mari si sa nu-si piarda timpul cu maruntisuri. Daca vor urma acest sfat, succesul nu se va lasa asteptat, pentru ca vor aparea oportunitati excelente pentru dezvoltarea propriului business.

Sagetatorii care lucreaza in cadrul unor intreprinderi private sau de stat vor traversa o perioada favorabila de care trebuie sa profite cu cap. Meritele lor nu vor trece neobservate de conducere si ii vor propulsa pe plan profesional. Constiinciozitatea si performanta in munca le vor permite sa ajunga in functii mai inalte.

Realizarile Sagetatorilor vor fi apreciate si recompensele financiare pentru efortul depus nu vor intarzia sa apara.

Horoscop 2022 Sagetator: Bani

Anul Tigrului nu-i va dezamagi pe Sagetatori din punct de vedere material. Dimpotriva, va fi o perioada destul de buna si productiva.

Mici dificultati in plan financiar pot aparea la inceputul anului. In aceasta perioada este important ca reprezentantii zodiei Sagetator sa invete sa gandeasca rational, sa reduca cheltuielile inutile si sa nu ia bani imprumut.

Sagetatorii cu siguranta vor avea suficienti bani daca isi vor planifica bugetul cu atentie si nu-si vor arunca banii pe achizitii inutile.

A doua jumatate a anului va fi considerabil mai buna din punct de vedere financiar. In plus, evolutia lucrurilor nu va depinde doar de harnicia si istetimea nativilor din aceasta zodie.

Conform astrelor, cei apropiati le vor oferi Sagetatorilor un sprijin moral si emotional foarte mare. Datorita sustinerii lor, majoritatea nativilor din aceasta zodie vor gasi puterea si energia necesara pentru realizarea celor mai indraznete idei si proiecte.

Horoscop 2022 Sagetator: Dragoste

In ceea ce tine de dragoste, anul Tigrului va fi o perioada de mare diversitate. Pe parcursul anului Sagetatorii vor incepe relatii noi, vor trai momente pasionale, vor trece prin certuri si despartiri.

Lucrurile vor evolua dupa scenariul ales de Sagetatori, iar acesti nativi de obicei tind sa domine, ceea ce nu este intotdeauna pe placul sexului opus.

In anul 2022, nativii singuri din zodia Sagetator s-ar putea sa construiasca o relatie romantica plina de armonie si intelegere. Sunt sanse mari sa se dezvolte o legatura stransa si de durata. Important este ca Sagetatorii sa nu-si impuna punctul de vedere si sa nu-si controleze partenerul la fiecare pas.

Sagetatorii casatoriti risca sa se confrunte cu tensiuni si situatii dificile, care le vor pune relatia la incercare. Toamna sunt sanse mari sa izbucneasca si sa spuna tot ce gandesc, ceea ce va duce inevitabil la un conflict major. Pentru a reduce la minimum riscul aparitiei unor certuri de proportii, reprezentantii zodiei trebuie sa invete sa comunice cu persoana apropiata si sa accepte criticile.