Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Sagetatorul la Serviciu

Seful-Sagetator nu cunoaste conceptele de tact si diplomatie. Este insensibil, nepasator si prefera sa vorbeasca despre el insusi, in loc sa-i asculte pe altii. Sagetatorii aflati la conducere, musca de obicei mai mult decat pot inghiti, dar sunt prea orgoliosi ca sa recunoasca acest lucru si prea zgarciti ca sa angajeze mai multi oameni. Prin urmare, cu un astfel de sef, vei lucra douazeci de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

Regimul de lucru al sefului-Sagetator este foarte interesant – intr-o zi el vine la lucru la costum si sta cum se cuvine la toate adunarile. Ziua urmatoare el apare la serviciu cu echipamentul lui de pescuit, imbracat corespunzator. Iti va ordona sa anulezi toate intalnirile, ca sa poata pleca linistit de la lucru. El considera ca trebuie sa spuna mereu adevarul, si iti va oferi onoarea dubioasa de a explica sefului lui de ce el nu este prezent la o intalnire importanta cu presedintele companiei.

Sagetatorii – sunt cei mai zapaciti sefi. Ei vor lasa orice lucru de dragul de a vorbi pe teme abstracte. Daca ai obosit sa lucrezi, ia-ti o cafea si du-te in biroul sefului, inchide usa, aseaza-te in fotoliu vis-à-vis de masa lui sau a ei, si spune-i: “Va ascult”.

Colegii tai Sagetatori sunt imprudenti si schimbatori. Nu te poti baza pe ei. Ei vor vorbi o zi intreaga la telefon, iar dupa aia te vor ruga sa ii ajuti sa faca un proiect, pe care l-au primit acum o saptamana. Sagetatorii privesc orice munca, chiar si cea de presedinte a companiei, ca pe un mijloc de finantare a urmatoarei calatorii in Anzi sau la Polul Nord. Este putin probabil sa vrea sa-ti ocupe functia, dar, daca acest lucru totusi se va intampla, vei afla de intentiile lor foarte curand – ei nu reusesc sa-si tina gura. Atunci pur si simplu intreaba-i: “Si care este planul tau?”.

Pentru a-i scoate din sarite pe Sagetatori, nu asculta palavrageala lor nesfarsita. Cere sa fie liniste in birouri, interzice sa vorbeasca la telefon mai mult de cinci minute si da-le sa prelucreze un teanc de documente, daca incalca aceasta regula.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: