Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop Erotic Sagetator

Femeia

O partenera excelenta pentru barbatii care iubesc femeile de viata, destepte si energice. Pe plan sexual, este atragatoare si pasionala. Ea stie sa se bucure de viata in toate aspectele ei – fie ca e vorba de arta, de munca, de sport sau de familie. Sexul pentru ea este o modalitate de a simti ca-si traieste viata din plin. Asadar, ea incearca sa obtina placerea maxima in pat.

E plina de fantezii si de dorinta de viata. Aceste calitati sunt prezente si in viata intima. Isi alege parteneri care i se aseamana cu firea si poate fi fericita numai dupa ce si-a satisfacut toate dorintele. Stiindu-si valoarea, este calma cand vine vorba atat de aventurile sotului, cat si de aventurile ei. Viata familiala este importanta pentru ea, dar ea nu va reusi sa mentina mereu armonia in familie, deoarece dorinta pentru senzatii noi o va duce de multe ori de acasa, lasand in urma sotul stupefiat.

Barbatul

Vesel, generos si indragostit de natura.

Sufletul lui este atras de fapte si femei frumoase. Mergand prin viata, el arunca cu sageti in stanga si in dreapta, fara sa se gandeasca la consecinte. El nu este pregatit pentru o relatie serioasa, dar nici nu cere acest lucru de la o femeie.

Este romantic si ii place sa calatoreasca. Femeia nu va reusi niciodata sa detina controlul asupra lui, dar acest lucru nu inseamna ca el este indiferent. Dimpotriva – femeia si sexul ii aduc placeri maxime.

Femeile il plac la fel de mult. Dar, dupa ce i-a dat partenerei totul, barbatul Sagetator pleaca. Si ea nu incearca sa-l opreasca pentru ca isi da seama perfect ca el nu este facut pentru relatii de durata. In timpul apropierii, el crede cu sinceritate in dragoste, dar timpul trece si raman doar amintiri frumoase de la intalniri. Dar un flirt nereusit nu il sperie. El se gandeste logic “Ei bine, poate am mai mult noroc alta data”.

Compatibilitate perfecta cu: Pesti, Gemeni, Fecioara, Varsator, Leu
Compatibilitate medie cu: Scorpion, Capricorn
Incompatibili cu: Berbec, Rac