Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Femeia Sagetator

Lucrurile spuse de o femeie Sagetator s-ar putea sa nu-ti placa sau chiar sa te ingrozeasca. Totusi, cand va vedea ca te-a socat, femeia Sagetator va incerca sa atenueze totul cu umor, tandrete sau afectiune.

Femeia Sagetator este atat de sincera, incat iti doresti uneori sa mai infrumuseteze putin realitatea cu minciuna, pentru ca nu toata lumea vrea sa stie adevarul gol-golut. Majoritatea prefera sa auda cuvinte magulitoare.

Daca vrei ca femeia Sagetator sa-ti indeplineasca o dorinta, trebuie sa o rogi sa o faca, nicidecum sa-i ordoni. Ea nu-si va sacrifica in nici un caz propria libertate si personalitatea.

Femeia Sagetator este de felul ei un copil naiv. Conceptiile si viziunea pe care le are asupra vietii sunt atat de inocente, incat poate fi pacalita de oricine. O astfel de afirmatie te poate uimi intrucat femeia Sagetator este rationala, are un intelect bine dezvoltat, poate gasi solutia chiar si la cea mai dificila problema si poate sa demostreze si cea mai grea teorema, daca este nevoie. Totodata, este si foarte sensibila si din aceasta cauza, deseori se confrunta cu necazuri, suparari si esecuri. Cu toate acestea, intransigenta ei, stima de sine, credinta in viitor si in succes o ajuta sa faca fata cu demnitate oricarei situatii. Oricat de rau i-ar fi, ea nu-si va arata supararea si va incerca sa para a fi vesela si lipsita de griji.

Casnicia nu prea o intereseaza pe femeia nascuta in zodia Sagetator, asadar, daca vrei sa te casatoresti cu ea, va trebui sa depui mult efort. Femeia Sagetator s-ar putea sa refuze sa renunte la activitatea ei profesionala. Nu incerca sa o convingi sa o faca. Oricum va face cum vrea ea. Trebuie sa ai rabdare si sa astepti momentul potrivit pentru realizarea dorintelor tale.

Femeile Sagetator detesta sa faca curatenie, sa aiba grija de haine si lenjerie si sa faca toata treaba monotona prin casa. In acelasi timp, nu uita totusi sa confere locuintei un oarecare confort si sa faca cat de cat ordine. Nici bucataria nu este locul preferat al femeilor din aceasta zodie, iar gatitul nu le aduce mari satisfactii.

Femeia Sagetator este vesela si optimista, tristetea fiind un musafir rar in casa ei. O suparare sau o insulta o poate transforma intr-un fel de vrajitoare rea, dar nu este razbunatoare si uita repede lucrurile rele. Poate sa para uneori putin neserioasa, dar nu este asa. De fapt, este foarte sensibila.

Fetele si baietii isi iubesc foarte mult mama Sagetator, pentru ca in casa ei predomina o atmosfera favorabila pentru formarea personalitatii copiilor – o viata lipsita de griji, o dispozitie buna si optimista. Sa nu uiti sa adaugi la cele enumerate mai sus sinceritatea, curajul si intelectul femeii Sagetator. In educatia copiilor, mama Sagetator acorda mai putina atentie unui singur lucru – respectarii regulilor si normelor general admise.

Femeia Sagetator se bucura cand prietenii si cunostintele o viziteaza, iar bunatatea si bunavointa ei ii fac pe musafiri sa se simta minunat.