Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sagetator


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Caracter si Temperament Sagetator

Persoanele nascute in zodia Sagetator au o imaginatie bogata, sunt independente si active, vesele si binevoitoare, au prezenta de spirit si un simt al umorului bine dezvoltat. Sagetatorul are multi prieteni, detesta fatarnicia, este un interlocutor placut deoarece este sincer si deschis, dar trece cu greu peste suparari si nedreptate.

Laudele si aprecierea persoanelor din jur sunt foarte importante pentru nativul din aceasta zodie. Obiectivitatea, impartialitatea si dragostea de viata inepuizabila il determina sa mearga inainte. Isi poate petrece timpul liber studiind, dar nu neglijeaza nici distractia. Cu o persoana din aceasta zodie poti purta discutii interesante, dar adevarul spus uneori direct in fata respinge lumea.

Persoanele din zodia Sagetator pot fi foarte inteligente, ferme si ambitioase, si intotdeauna au o multime de admiratori.

Sagetatorii pot fi impartiti in doua categorii de persoane, ale caror trasaturi de caracter se pot combina. O parte din Sagetatori isi petrece majoritatea timpului calatorind, atat in visuri cat si in realitate. Ceilalti prefera sa-si petreaca timpul acasa si sa se bucure de activitati relaxante. Cu toate acestea, atat Sagetatorii activi cat si cei sedentari isi fac griji pentru statutul lor, intotdeauna incearca sa-si arate calitatile, sa produca o impresie favorabila si memorabila. Persoanele din aceasta zodie doresc sa atinga perfectiunea si reusesc sa-si realizeze visurile, in general, abia dupa ce implinesc varsta de 40 de ani.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...