Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Horoscopul Miliardarului pentru Sagetator

Bunastarea materiala a Sagetatorilor depinde de patronul intreprinderii la care sunt angajati. Putem parafraza proverbul: “spune-mi cine este seful tau – si-ti voi spune cum stai cu banii”. S-a observat urmatorul lucru: daca este subordonat, dar are un sef bun, atunci este posibil ca seful sa ia mai putini bani decat Sagetatorul – acesta va primi prime, dividende, onorarii s.a.m.d. Sagetatorul este un bun organizator al afacerilor – de aceea el trebuie sa lucreze pe procente. 23, 35 si 47 de ani – varsta optima din punct de vedere al statutului social, si respectiv – din punct de vedere financiar. Cele mai putine pierderi au loc atunci cand Sagetatorul lucreaza cu cineva si imparte venitul in jumatate. O impartire proportionala ar ruina lucrul in parteneriat.

Astrele si banii

Primul om care a demarcat o portiune de pamant si a spus: “Acesta e al meu”, iar dupa aceea a vazut ca ceilalti erau destul de naivi ca sa-l creada, a fost un adevarat fondator al societatii civilizate.

Sagetatorii – sunt idealisti renumiti. Acest lucru se observa si in atitudinea lor fata de bani, ei pot da in doua extreme: fie o sa sustina, fara nici o rusine, ca iubesc banii si ca sunt in stare sa faca orice pentru a-i avea, fie vor propovadui opusul: banii – sunt “ochiul dracului” si un rau universal, dar chiar si in acest caz, ei nu vor ramane impasibili fata de bunurile materiale. Sagetatorii sunt uneori foarte norocosi in afaceri. Chiar si in jocurile de noroc le merge mai bine decat altora. Insa, sistemul lor de valori depinde mult de dispozitie: atunci cand le merge bine, Sagetatorii sunt generosi, atunci cand trec printr-o perioada mai proasta, ei pot deveni avari, economisesc pe lucruri marunte si creeaza imaginea unor oameni zgarciti. Dar in momentul in care situatia lor materiala se stabilizeaza – ei devin cei mai marinimosi. Natura schimbatoare face din ei oameni dificili, dar in acelasi timp le permite celor din jur sa beneficieze de acest lucru.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt ianuarie si iulie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 26 iunie 2013 – 16 iulie 2014; 2 decembrie 2019 – 19 decembrie 2020.