Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Scorpion

Nativul cu Ascendent in Scorpion este inzestrat cu o energie si vointa demne de invidiat, este dispus sa-si asume riscuri mari pentru atingerea obiectivelor. N-are rost sa-i explici ca ideile si planurile sale sunt irealizabile – fie va obtine ce-si doreste, fie va muri incercand. Dorinta lui de a-si atinge obiectivele este alimentata de sentimente intense si intarita cu o determinare impresionanta. Aspiratia catre realizarea planurilor este atat de puternica, incat trezeste capacitatea de a accesa toate rezervele de forte si abilitati. Acest nativ se implica cu pasiune in evenimentele din jur. Totodata, nu-si schimba niciodata, de dragul succesului, felul lui de a fi si de a percepe lucrurile din jur. Isi exprima simpatiile si antipatiile direct, clar si concret. Deseori, nu se poate controla, pentru ca tinde sa reactioneze intens la orice obstacol aparut in calea lui spre atingerea obiectivelor. Analizeaza minutios si prompt problemele care-l intereseaza. Mentine o atitudine partinitoare atat fata de lumea exterioara, cat si fata de lumea interioara.

In cazul cel bun, aceasta atitudine se manifesta printr-o exigenta crescuta fata de sine si o ingaduinta calma fata de cei din jur, iar in cazul cel rau – printr-o forma acuta de autocompatimire, o autojustificare extrem de emotionala si invinuirea tuturor celor din jur in orice situatie dificila. Trairile si emotiile ii afecteaza atat de profund personalitatea, incat nu prea mai poate fi obiectiv fata de propria persoana.

Pentru a se elibera de autoamagire si iluzii, persoana nascuta cu Ascendent in Scorpion trebuie sa depuna eforturi mari, acceptand cu resemnare greutatea apasatoare a dusmanilor si pragmatismul neclintit al partenerilor. Acest nativ este inzestrat cu o energie care patrunde prin aura de protectie a celor din jur, fortandu-i sa reactioneze intens si provocand emotii puternice. Trebuie sa invete sa sa fie mai retinut in exprimarea sentimentelor si sa tina minte ca mila fata de propria persoana este otravitoare, iar egoismul este de-a dreptul distructiv. Stima de sine scazuta este asociata cu actiuni distructive, precum si cu frustrari sau tensiuni resimtite de cei din jur, care aduc o satisfactie emotionala considerabila acestui nativ. Persoana nascuta cu Ascendent in Scorpion trebuie sa-si transforme motivele inferioare in aspiratii inalte, si aceasta transformare trebuie realizata prin alchimizarea inclinatiilor si a gandurilor, in conditii de autodisciplina si un autocontrol puternic in orice situatie dificila.

Nu este o persoana usor de recunoscut, pentru ca multe se ascund sub aspectul exterior. Acest nativ deseori pare a fi un om linistit si simplu, avand o personalitate destul de complexa, fiind mult mai sensibil si susceptibil decat poate parea la prima vedere. Este un om puternic cu o vointa de fier. Este precaut, secretos si retinut. Impune celor din jur respect prin abilitatea sa de a percepe lucrurile in integritatea si esenta lor. Are o limba ascutita, de aceea deseori ii supara si ii indeparteaza pe cei din jur.