Ascendentul zodiacal

Ascendentul – constelatia zodiacala de la rasarit, in momentul nasterii. Calcul si interpretare ascendent.

Ascendent in Berbec

Nativul cu Ascendent in Berbec avanseaza in viata cu energie intensa si forta primordiala. Determinarea sa il ajuta sa realizeze orice isi propune. Este plin de entuziasm si dorinta de a excela in tot ceea ce face. Nu iubeste sa-si piarda timpul degeaba. Nu rezista sa nu se afirme, dand dovada de o energie inepuizabila in acest sens. Isi ocupa locul in societate cu vitejie si curaj. Abordeaza sarcinile vietii cu entuziasm. Manifesta o dorinta pronuntata de a se afirma cu orice pret. Cauta dispute si confruntari, fiind convins ca doar prin lupta poate sa se afirme si sa se apropie de idealuri. Cand apar obstacole neasteptate, consumatoare de timp si efort, tinde sa-si risipeasca toata energia cu o perseverenta fanatica.

Pentru nativul cu Ascendent in Berbec, linistea este egala cu moartea. Manifesta o dorinta puternica de a-i conduce pe altii. O astfel de persoana se caracterizeaza prin rapiditate si dinamism si are o atitudine activa fata de toate proiectele incepute. Lupta activ pentru orice cauza, incercand cu fervoare sa ocupe rapid pozitiile-cheie, sa plonjeze in vartejul de evenimente. Are trasaturi de caracter marcante si bine definite. Prima impresie are un impact major asupra acestui nativ. Cand este bine dispus, exercita o influenta puternica asupra lumii, putini ii pot rezista.

Este o persoana sincera, increzatoare si deschisa, cel putin in primele sale reactii la ceea ce se intampla. Cand se simte in siguranta si isi poate permite sa ramana deschis, nativul cu Ascendent in Berbec emana un farmec irezistibil. In cazul lui, totul se pronunta puternic – el insusi, simpatiile si antipatiile, acceptabilul si indezirabilul. Distruge cu foc si sabie tot ceea ce nu-i convine. Nativul cu Ascendent in Berbec trebuie sa-si caute echilibrul dupa principiul Balantei, studiindu-si treptat dusmanii si preluand tot ce este mai bun in ei. Este necesar sa dezvolte in el capacitatea de a ramane calm, obiectiv si multilateral, punand accent mai mult pe principiile estetice de armonie si echilibru, decat pe dorintele sale arzatoare.

Daca este incoltit si brutalizat, nativul nascut cu Ascendent in Berbec isi pierde vitalitatea, devine plicticos si posomorat, cade intr-o depresie, din care influenta mentala nu-l poate scoate usor. Acest nativ are nevoie vitala de energie si entuziam, care sa vina din interior, in cel mai rau caz, din exterior. Are o fire agitata si o atitudine mai mult directa, decat diplomata. Stie sa-si apere convingerile, folosindu-si in acest scop inteligenta. Se apuca cu usurinta de munca, dar isi duce cu greu la bun sfarsit sarcinile – se plictiseste repede si cauta ceva nou de facut. Este foarte important sa-si dezvolte capacitatea de a fi consecvent.Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...