Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Berbec

Nativul cu Ascendent in Berbec inainteaza in viata cu o energie si o determinare fantastica. Determinarea il ajuta sa realizeze orice isi propune. Este plin de entuziasm si dorinta de a excela in tot ceea ce face. Nu-i place sa-si piarda timpul degeaba. Isi doreste sa se afirme si da dovada de o energie inepuizabila in acest sens. Isi ocupa locul in societate cu indrazneala si curaj. Abordeaza viata cu entuziasm. Manifesta o dorinta pronuntata de a se afirma cu orice pret. Cauta sa participe la dispute si confruntari, fiind convins ca doar prin lupta va reusi sa se afirme si sa se apropie de idealuri. Cand da de obstacole consumatoare de timp si efort, tinde sa-si risipeasca toata energia cu o perseverenta fanatica.

Pentru nativul cu Ascendent in Berbec, linistea este egala cu moartea. Manifesta o dorinta puternica de a-i conduce pe altii. Este o persoana rapida si dinamica, cu o atitudine activa fata de toate proiectele incepute. Lupta activ pentru orice cauza, incercand cu fervoare sa ocupe rapid pozitiile-cheie si sa plonjeze in vartejul de evenimente. Are trasaturi de caracter marcante si bine definite. Cand este bine dispus, exercita o influenta puternica asupra celor din jur – putini ii pot rezista.

Este o persoana sincera, increzatoare si deschisa, cel putin in ceea ce tine de primele sale reactii la ceea ce se intampla. Cand se simte in siguranta si poate sa ramana deschis, nativul cu Ascendent in Berbec emana un farmec irezistibil. In cazul lui, totul se manifesta intens – el insusi, simpatiile si antipatiile, acceptabilul si indezirabilul. Distruge cu foc si sabie tot ceea ce nu-i convine. Nativul cu Ascendent in Berbec trebuie sa-si caute echilibrul dupa principiul Balantei, studiindu-si treptat dusmanii si preluand de la ei tot ce au mai bun. Este necesar sa invete sa-si pastreze calmul, sa ramana obiectiv si multilateral, si sa puna accent mai mult pe principiile estetice de armonie si echilibru, decat pe propriile dorintele.

Daca ajunge incoltit si brutalizat, nativul nascut cu Ascendent in Berbec isi pierde vitalitatea, devine plicticos si posomorat, cade intr-o stare de depresie, din care nu poate fi scos cu usurinta. Are nevoie vitala de energie si entuziasm, care sa vina din interior sau, in cel mai rau caz, din exterior. Nativul cu Ascendent in Berbec are o fire agitata si mai mult directa, decat diplomata. Este inteligent si stie sa-si apere convingerile. Se apuca usor de orice, dar greu isi duce la bun sfarsit sarcinile – se plictiseste repede si cauta sa se apuce de ceva nou. Este foarte important sa invete sa fie mai consecvent.