Ascendentul zodiacal

Ascendentul – constelatia zodiacala de la rasarit, in momentul nasterii. Calcul si interpretare ascendent.

Ascendent in Leu

Nativul cu Ascendent in Leu este inzestrat din belsug cu demnitate, energie si vointa. Deseori este arogant si dur, vorbeste cand vrea si se baga in treburile altora neintrebat. Manifesta o dorinta pronuntata de a se afirma ca personalitate puternica si increzatoare in sine, inzestrata cu calitati de lider. Exista o usoara tendinta spre pasivitate si lene. Persoanele nascute cu Ascendent in Leu iubesc sa gandeasca la nivelul intregii societati, dar in relatii cu persoane concrete deseori manifesta dispret si toleranta. Intotdeauna cer atentie si timp. Sunt pline de de viata si adora sa-si arate puterea si prosperitatea celor din jur. Se ocupa activ de toate proiectele noi, actioneaza cu entuziasm si hotarare, nu iubesc sa lase lucrurile neterminate. Au un caracter puternic, stabil, nepredispus la schimbari. Manifesta o tendinta spre exprimarea unor opinii autoritare, urmate de prezentarea logica a argumentelor. Perceptia si autoexprimarea sunt intense si dramatice.

Nativul cu Ascendent in Leu este tipul de “actor de teatru”, obisnuit sa se scalde in energia fanilor. Percepe lumea in mare parte prin fluxuri energetice, un entuziasm ardent si o furtuna de trairi. Daca vrei sa te observe si sa te ia in serios – imbraca-te in culori cat mai aprinse, indreapta-ti spatele, ridica capul si lasa admiratia pentru el sa ti se vada in ochi. Daca nu incearca sa te impresioneze in timp ce purtati o discutie si se cocoseaza sau chiar se uita in alta parte – fie este indiferent fata de tine, fie ii este frica de tine.

Nativul cu Ascendent in Leu are o personalitate puternica, inzestrata cu o putere considerabila asupra oamenilor si cu darul de a controla lumea lor interioara. Aceste capacitati totusi sunt rareori folosite cu intelepciune si tact, din cauza tendintei persoanelor nascute cu Ascendent in Leu de a-si folosi influenta directa asupra celorlalti, fara sa ia in considerare emotiile celor din jur si necesitatea de a-si analiza obiectiv propria persoana si propriile fapte. In absenta unei analize obiective, o astfel de persoana poate sa devina prea laudaroasa, orgolioasa si foarte aroganta, iar de vanitatea ei vor profita cu usurinta dusmanii ingeniosi. Nativul cu Ascendent in Leu are o fire puternica si extrem de dominanta. Este un adevarat romantic si un idealist convins. Daca nu va invata sa fie generos, s-ar putea sa devina un egoist incapatanat si indisciplinat. Este orgolios si egocentric. Adora sa fie aplaudat si admirat. Uneori, cei din jur nu stiu la ce sa se astepte, pentru ca comportamentul lui are limite foarte largi: de la impulsivitate maxima si pana la un calm absolut.Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...