Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Leu

Nativul cu Ascendent in Leu este inzestrat din belsug cu demnitate, energie si vointa. Deseori este arogant si dur, vorbeste cand vrea si se baga in treburile altora neintrebat. Manifesta o dorinta pronuntata de a se afirma ca personalitate puternica si increzatoare in sine, inzestrata cu calitati de lider. Exista o usoara tendinta spre pasivitate si lene. Persoanele nascute cu Ascendent in Leu iubesc sa gandeasca la nivelul intregii societati, dar in relatii cu persoane concrete deseori manifesta dispret si toleranta. Intotdeauna cer atentie si timp. Sunt pline de de viata si adora sa-si arate puterea si prosperitatea celor din jur. Se ocupa activ de toate proiectele noi, actioneaza cu entuziasm si hotarare, nu iubesc sa lase lucrurile neterminate. Au un caracter puternic si stabil. Obisnuiesc sa vina cu opinii autoritare, urmate de prezentarea logica a argumentelor. Perceptia si autoexprimarea sunt intense si dramatice.

Nativul cu Ascendent in Leu este genul de “actor de teatru”, obisnuit sa se scalde in energia fanilor. Percepe lumea in mare parte prin fluxuri energetice, un entuziasm ardent si o furtuna de trairi. Daca vrei sa te observe si sa te ia in serios – imbraca-te in culori cat mai aprinse, indreapta-ti spatele, ridica capul si lasa admiratia pentru el sa se vada in ochii tai. Daca nu incearca sa te impresioneze in timp ce purtati o discutie si se cocoseaza sau chiar isi muta privirea in alta directie – fie este indiferent fata de tine, fie incearca sa te evite.

Nativul cu Ascendent in Leu are o personalitate puternica, este inzestrat cu o putere considerabila asupra oamenilor si cu darul de a controla lumea interioara a acestora. Aceste capacitati totusi sunt rareori folosite cu intelepciune si tact, intrucat persoanele nascute cu Ascendent in Leu tind sa-si foloseasca influenta asupra celor din jur fara sa tina cont de emotiile lor sau de necesitatea de a-si analiza obiectiv propria persoana si propriile fapte.

In absenta unei analize obiective, o astfel de persoana poate sa devina prea laudaroasa, orgolioasa si foarte aroganta, iar de vanitatea ei pot profita cu usurinta dusmanii. Nativul cu Ascendent in Leu are o fire puternica si extrem de dominanta. Este un romantic incurabil si un idealist convins. Daca nu va invata sa fie generos, s-ar putea sa devina egoist, incapatanat si indisciplinat. Este orgolios si egocentric. Adora sa fie aplaudat si admirat. Cei din jur uneori nu stiu la ce sa se astepte, pentru ca comportamentul lui are limite foarte extinse: de la impulsivitate maxima pana la un calm absolut.