Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Sagetator

Nativul cu Ascendent in Sagetator este optimist, prietenos, curios si, intr-o oarecare masura, protector. Isi canalizeaza ambitia spre realizarea obiectivelor inalte. Mereu se gandeste doar la propria persoana si tinde sa le accepte pe toate ca ceva de la sine inteles. Stie sa-i convinga pe altii ca are dreptate si sa-si justifice munca si punctele de vedere, iar aceasta abilitate ii aduce multe beneficii.

Optimismul persoanei cu Ascendent in Sagetator este o sursa puternica de inspiratie pentru toti cei cu care comunica si asupra carora are influenta. Un astfel de nativ cauta cu ardoare sensul vietii. Este vesel si prietenos. Cei din jur il percep ca pe un sociabil cautator de distractii, noutati si sens, foarte atras de aventuri. In relatia cu oamenii poate fi oarecum arogant, dar este intotdeauna gata sa ajute si cu vorba, si cu fapta. Cauta sa ocupe pozitii de conducere. Isi implementeaza principiile si strategiile cu fermitate si darzenie. Totodata, insa, intotdeauna ramane un om nobil, fapt, prin care da dovada de maturitate spirituala si morala. Poate parea uneori lipsit de delicatete, dar este intotdeauna plin de bunavointa si intentii bune. Percepe lumea energetic, prin prisma celor mai inalte aspiratii si idealuri. Priveste viata si propria persoana cu optimism, neacordand multa atentie aspectelor negative. Intotdeauna gaseste cai de iesire din situatii dificile si mereu ii sfatuieste pe cei din jur sa nu-si piarda speranta. E de inteles – caci el intotdeauna are noroc.

Daca-l urmaresti atent, poti sa ajungi la concluzia ca, desi este fermecator, acest nativ este lipsit de sensibilitate. Insa nu este asa, el pur si simplu prefera sa ramana energic si plin de viata, iar emotiile profunde si sentimentalismul nu sunt pe gustul lui. Este capabil sa cucereasca cu usurinta inimile celor din jur, de aceea este mereu inconjurat de o multime de persoane de sex opus. Dezvoltarea personala presupune eliminarea superficialitatii, nestatorniciei, a entuziasmului fals si excesiv. In acest caz, de mare ajutor poate fi analiza mentala a propriei autoexprimari si a situatiilor aparute. Tentatia de a fugi de problemele interioare si de a le proiecta in lumea exterioara este intotdeauna foarte puternica. Daca se apuca de autoperfectionare, trebuie s-o faca cu toata determinarea si energia lui. Cu toate acestea, entuziamul lui s-ar putea sa nu tina mult si, in scurt timp, el se va concentra asupra unui alt obiectiv.

Nativul cu Ascendent in Sagetator este un om lipsit de griji, prietenos si optimist. Este un idealist cu o intuitie dezvoltata, interesat de spiritualitate in toate formele ei. Este generos si curajos, vorbeste mult si se aprinde usor. Pozitivitatea lui atrage atentia celor din jur, de aceea el rareori trece neobservat in multime.