Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Gemeni

Nativul cu Ascendent in Gemeni se remarca prin abilitatile sale intelectuale, originalitatea gandirii si creativitate. Stie sa-si formuleze gandurile logic si clar, pentru ca deseori se identifica cu ideile sale. Se caracterizeaza printr-o forma intelectuala de autoperceptie si autoexprimare. Este o persoana sociabila si iscusita la vorba. Manifesta o dorinta crescuta de comunicare, incearca sa-si exprime gandurile si opinia pana la capat, cat mai amplu si diversificat. Apreciaza umorul subtil, ingeniozitatea si inteligenta. Intra usor in contact cu orice persoana. Meticulozitatea, precizia, ordinea si statornicia nu se numara printre calitatile acestui nativ – este o problema prezenta inclusiv in comunicare si relatii. Desi reuseste sa-i inspire pe altii, el, la randul lui, sare repede de la un lucru la altul.

Nativul cu Ascendent in Gemeni abordeaza viata intr-un mod oarecum aventurier. Se dezvolta excelent intr-un mediu variat, intr-o atmosfera bogata in informatii, comunicare si contacte. Este o fire schimbatoare si imprevizibila. Se apuca usor de un lucru si la fel de usor renunta la el, dand la o parte planul indeplinit doar partial. Deseori este foarte agitat, mereu cauta noi forme de perceptie si exprimare, renuntand cu usurinta la cele insusite mai devreme. Nativul cu Ascendent in Gemeni manifesta un interes sporit fata de idei si informatii noi. Reactioneaza rapid la orice miscare sau schimbare. Greu isi concentreaza atentia asupra ceva inert – ii este dificil sa se opreasca si sa studieze lucrurile in profunzime.

Se plictiseste daca nu are cu cine sa stea de vorba, daca duce o viata lipsita de evenimente, persoane si informatii noi. Deseori pare sa fie rece si distant fata de cei din jur, pentru ca se exprima prin constructii mentale si sabloane sociale, neinsotite de emotii si sentimente vii. Nativul cu Ascendent in Gemeni modeleaza continuu atat lumea exterioara, cat si cea interioara, de aceea nu intelege, nu percepe si uneori chiar denatureaza multe lucruri. Personalitatea nativului cu Ascendent in Gemeni se dezvolta pe linia aprofundarii gandirii si intelegerii esentiale (si nu mentale) a ideilor, care-i fac pe oameni sa tinda spre perfectiune. Acest nativ trebuie sa invete sa simta care sunt limitele analizei mentale si sa nu o aplice in domeniul trairilor emotionale.

Nativul nascut cu Ascendent in Gemeni este flexibil si se adapteaza excelent la orice situatie. Este pe deplin constient de utilitatea practica a lucrurilor, reuseste sa scoata ce e mai bun din oameni prin rationamente rapide. Nu este niciodata nepoliticos sau lipsit de bun simt. Are o gandire multilaterala si este iscusit la vorba, poate fi un partener de discutie interesant si un bun povestitor.