Ascendentul zodiacal

Ascendentul – constelatia zodiacala de la rasarit, in momentul nasterii. Calcul si interpretare ascendent.

Ascendent in Gemeni

Nativul cu Ascendent in Gemeni se distinge prin abilitatile sale intelectuale si originalitatea gandirii sale creative. Stie sa-si formuleze gandurile logic si clar, pentru ca deseori se identifica cu ideile sale. Se caracterizeaza printr-o forma intelectuala de autoperceptie si autoexprimare. Este o persoana destul de vorbareata si iscusita in vorbire. Manifesta o tendinta puternica spre comunicare, dorind sa exprime totul pana la capat, cat mai amplu si mai diversificat. Apreciaza umorul subtil, ingeniozitatea si forta intelectuala. Intra usor in contact cu orice persoana. Nu este inclinat spre meticulozitate, precizie, ordine si statornicie; aceeasi problema exista si in comunicare si relatii. Desi reuseste sa-i inspire pe altii spre realizari comune, el, la randul lui, isi muta repede atentia asupra altor lucruri.

Nativul cu Ascendent in Gemeni abordeaza totul cu usurinta, intr-un mod oarecum aventurier. Se dezvolta excelent intr-un mediu variat, intr-o atmosfera bogata in informatii, comunicare si contacte. Are un caracter schimbator si imprevizibil. Initiaza lucruri noi doar datorita contactelor cu alte persoane. Initiativa lui intotdeauna se indreapta spre cei din jur. O astfel de persoana se apuca usor de un lucru nou si la fel de usor renunta la acesta, dand la o parte planul indeplinit doar partial. Deseori este foarte agitat, mereu cauta sa cunoasca noi forme de perceptie si exprimare, renuntand cu usurinta la cele dobandite mai devreme. Nativul cu Ascendent in Gemeni reactioneaza intens la idei noi si informatii surprinzatoare. Este foarte sensibil la orice fel de miscari, schimbari si mutari. Ii vine greu sa-si opreasca atentia asupra ceva inert – sa se concentreze, sa incetineasca si sa se afunde in subiect.

Autoperceptia lui e strans legata de minte si de caracterul exprimarii mentale a ideilor, precum si de capacitatea de perceptie mentala. De obicei, reuseste sa prinda totul din zbor si se autodescopera in momentul intelegerii. Se plictiseste daca nu are cu cine sa stea de vorba, daca duce o viata lipsita de evenimente, persoane noi si vesti proaspete. Deseori pare a fi rece si distant fata de cei din jur, pentru ca sentimentele lui sunt transmise prin constructii mentale, sabloane sociale, iar toate intonatiile si nuantele au un caracter rational, nefiind insotite de emotii si sentimente vii. Nativul cu Ascendent in Gemeni modeleaza continuu lumea exterioara si cea interioara, de aceea nu intelege, nu percepe si uneori chiar denatureaza multe lucruri. Dezvoltarea personalitatii merge pe linia aprofundarii gandirii (fara de care aceasta risca sa ramana plata) si cunoasterii intelegerii esentiale (si nu mentale) a ideilor, care-i fac pe oameni sa tinda spre perfectiune. Acest nativ trebuie sa invete sa simta limitele analizei mentale si sa nu o aplice in domeniul ideilor energetice sau trairilor emotionale.

Nativul nascut cu Ascendent in Gemeni este schimbator si se adapteaza excelent la orice situatie. Este pe deplin constient de utilitatea practica a lucrurilor, reuseste sa scoata ce e mai bun din oameni cu rationamente rapide. Nu este niciodata nepoliticos si lipsit de rusine. Are o gandire multilaterala si este iscusit in vorbire. Este destul de vorbaret. Poate fi un bun povestitor.Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...