Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Varsator

Nativul cu Ascendent in Varsator prezinta originalitate in gandire, este inalt creativ si are multe aspriratii. Doreste sa contribuie la cauza comuna, iubeste glumele, distractiile si comunicarea. Este placut, modest, prefera sa nu atraga atentia celor din jur. Vrea sa fie iubit, si nu doar admirat pentru calitatile sale. Acumuleaza forte prin participarea la activitati de grup, intr-un cerc restrans de prieteni.

Un astfel de nativ este atras de toate lucrurile nonconformiste si participa cu placere la reformarea stilurilor si a sistemelor. Este ghidat de convingerea ferma ca “lumea exista doar pentru a fi schimbata”. Adora sa le induca celor din jur o stare de soc emotional, incercand sa para o persoana cu totul neobisnuita – un magician sau vrajitor. Percepe lumea din jur si propria persoana intr-un mod mental detasat. Manifesta interes pentru ideile originale si pentru oamenii, care vin cu astfel de idei.

Pe masura ce se dezvolta, persoana nascuta cu Ascendent in Varsator capata o viziune destul de neobisnuita asupra lucrurilor, care deseori nu intra in concordanta cu cea general acceptata. Libertatea si independenta in autoexprimare nu este un capriciu pentru acest nativ, este o adevarata nevoie vitala, de aceea viata e grea si pentru el, si cu el. Deseori, confunda prietenia cu dragostea, dar nu iubeste sa rupa relatiile de tot si intotdeauna incearca sa pastreze o relatie amicala cu toate persoanele cunoscute. Poate sa produca o impresie rece, pentru ca isi exprima sentimentele intr-o forma nu tocmai obisnuita: tinde sa comunice cu fiinta iubita intr-un mod pur amical si daruieste mai des carti, decat flori.

Un astfel de nativ niciodata nu este satisfacut de prezent – nu este multumit nici de lume, nici de propria persoana. La un nivel inalt de dezvoltare, prin aplicarea iscusita a unor idei originale, persoana nascuta cu Ascendent in Varsator poate sa schimbe atat realitatea interioara, cat si cea exterioara. La un nivel slab – este o persoana excentrica, care nu intelege nimic nici in viata, nici in propria persoana, viseaza aiurea si se incapataneaza sa accepte realitatea.

Este increzut si tine foarte mult la libertate. Se bucura de faptul ca e diferit de ceilalti, uneori isi exprima deschis mandria pentru propria originalitatea, desi, isi doreste, de fapt, sa le placa celor din jur nu mai putin decat altii. Lumea din jur il percepe ca pe o persoana atragatoare si activa. Intotdeauna incearca sa schimbe situatia actuala. Pentru a ramane in forma buna, este indicat sa faca exercitii fizice.