Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Balanta

Personalitatea nativului cu Ascendent in Balanta se manifesta cel mai intens in colaborarea cu cei din jur. Acest nativ isi vede propria reflexie in cei apropiati si se descopera pe el insusi datorita reactiilor manifestate de catre cei din jur fata de el. Actiunile unei astfel de persoane creeaza impresia de frumusete si gratie, combinata cu fermitate, disciplina si responsabilitate. Calitatea cea mai de pret a acestor persoane este capacitatea de a se pune in locul altuia si de a-i intelege punctul de vedere.

Persoanele cu Ascendent in Balanta nu iubesc singuratatea si se simt pierdute si neajutorate in momentul in care sunt izolate de lumea din jur. Tind spre relatii armonioase si pasnice cu cei din jur. Sunt diplomate, culte, amabile, pline de tact si apreciaza aceleasi calitati si la altii. Au gusturi bune si intotdeauna incearca sa dezvolte parteneriate cinstite si relatii de prietenie armonioase. Iubesc lucrurile frumoase si in viata de zi cu zi tind, in mod instinctiv, spre frumusete si confort. Perceptia lor pare a fi obiectiva, dar este conditionata, de fapt, de stereotipuri sociale.

Personalitatea nativului cu Ascendent in Balanta se afla intr-o concordanta deplina cu modurile de perceptie, atitudinea si punctele de vedere general acceptate. Latura estetica joaca rolul principal in autoperceptia acestui nativ – oriunde s-ar afla, persoana nascuta cu Ascendent in Balanta vrea sa arate bine si sa fie in deplina armonie cu lumea din jur si cu starea ei interioara. Totusi, aceasta armonie este inteleasa in mare parte mental, cu ajutorul rationalizarii, ceea ce duce deseori la autoamagire. O astfel de persoana cauta sa elimine dizarmonia si sa restabileasca dreptatea, dar pentru a reusi, trebuie sa-si gaseasca intai echilibrul interior si abia dupa aceea sa se apuce sa schimbe realitatea exterioara. Astfel de cautari interioare sunt destul de dificile si nu pot fi exprimate in termeni acceptabili din punct de vedere social. Din acest motiv, persoanele cu Ascendent in Balanta sunt preocupate, in general, de lumea exterioara, respecta normele etice general acceptate si principiile estetice traditionale, care nu prea se imbina cu viziunile lor interioare. De aici apar tot felul de frustrari, care creeaza disconfort atat pe plan personal, cat si in viata sociala. Nedorind sa inteleaga de unde vine aceasta senzatie, nativul cu Ascendent in Balanta se multumeste cu rationamente false. Calea spre descoperirea adevarului ii va fi indicata de catre dusmani, de la care ar fi bine sa invete sa fie mai direct si mai hotarat.

Persoanele nascute cu Ascendent in Balanta sunt pline de tact, prietenoase si sociabile. Obtin rezultate semnificative doar prin cooperare. Vad atat partile pozitive, cat si cele negative ale unei situatii, ceea ce duce la nehotarare si dificultati in luarea deciziilor. La o varsta inaintata, pot suferi din cauza excesului de greutate. Sunt frumoase, fermecatoare, vor sa fie iubite. Incearca sa instaureze echilibrul emotional si intelectual in orice situatie.