Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Taur

Nativul cu Ascendent in Taur iubeste sa-si investeasca timpul si energia in afaceri profitabile si sa puna totul in miscare. Transforma cu placere materia prima intr-o capodopera utila. Iubeste aspectele placute ale vietii si prin tot ceea ce face creeaza frumusete si confort. Isi cauta activ drumul spre bunastare. In relatii interpresonale tinde spre o buna predictibilitate, corectitudine si politete. Este preocupat in mod serios de trainicia si calitatea relatiilor personale si profesionale. Este amabil in comunicare si asta il ajuta sa inlature si cele mai mari obstacole din calea sa. Uneori este dur si direct, dar tinde totusi sa respecte principiile decentei. Atata timp cat nu merge vorba despre interesele lui financiare sau siguranta lui personala, nativul cu Ascendent in Taur poate sa lase de la el cu usurinta.

In toate treburile si relatiile sale, tinde spre organizare maxima si o prognoza cat mai exacta a viitorului. Manifesta o atitudine calma si echilibrata fata de toate proiectele incepute si isi urmareste cu perseverenta obiectivele. Dezvoltarea profesionala si schimbarea personalitatii se realizeaza incet si pe etape. Nativul nascut cu Ascendent in Taur este inzestrat cu fermitate si ratiune. Are incredere doar in propria experienta. Merge inainte numai daca fiabilitatea si securitatea rezultatelor ii sunt garantate. Are un caracter puternic, este rezistent, statornic si mai sedentar. Pune mare pret pe logica si cauta motive rationale pentru tot ceea ce se face si se planifica. Intotdeauna se apuca de lucruri noi cu seriozitate si face tot posibilul pentru a le duce la bun sfarsit. Are o personalitate oarecum inerta si lenesa. Tinde sa reactioneze doar la ceea ce i se pare important si esential, exprimandu-si sentimentele numai cand e vorba de ceva ce il emotioneaza si il intriga cu adevarat.

Daca nu se simte suficient de sigur pe el, nativul cu Ascendent in Taur va alege mai degraba sa taca, decat sa-si impartaseasca dubiile si temerile. Manifesta o oarecare retinere in perceptie si autoexprimare. O astfel de persoana invata de obicei incet, dar tine minte toata viata ce a invatat si reuseste sa-si foloseasca abilitatile dobandite mult mai eficient decat altii.

Nativul cu Ascendent in Taur trebuie sa-si depaseasca dogmatismul in perceptii si sa se orienteze dupa actiunile dusmanilor, care-l inteapa asemenea unor scorpioni exact acolo, unde el nu este destul de atent in momentul perceptiei sau destul de rapid in momentul exprimarii gandurilor si sentimentelor sale. Mai devreme sau mai tarziu, persoana nascuta cu Ascendent in Taur va trebui sa se detaseze de materialism sentimental in perceptii si realism naiv in autoexprimare. Acest nativ este linistit si calm, are nevoie de ceva timp pentru a intelege si accepta lucrurile noi. In schimb, rareori uita ceea ce a invatat. Isi exprima laudele cu prudenta, nu este inclinat spre cheltuieli si nu suporta judecata pripita. Poate manifesta o oarecare inertie si lene. Iubeste bijuteriile si imbracamintea de calitate.