Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Fecioara

In chestiuni practice, nativul cu Ascendent in Fecioara tinde sa fie uimitor de principial. Este foarte consecvent, sistematic si constant in dezvoltarea si aplicarea ideilor sale. Retine si analizeaza cu precizie fiecare detaliu, ceea ce constituie baza succesului in actiuni, autoexprimare si perceptie. Scopul lui este perfectiunea si infailibilitatea. Calitatea este mult mai importanta decat cantitatea. Astfel de persoane tind spre relatii rezonabile si ordonate cu cei din jur. Sunt de incredere, pentru ca se apuca numai de lucruri realizabile. Isi indeplinesc obligatiile asumate cu o meticulozitate excesiva. Tind sa critice aspru si taios imperfectiunile depistate. Accepta calm criticile in adresa propriei persoane.

Toate lucrurile in care se implica nativul cu Ascendent in Fecioara, devin importante pentru el. Incearca sa tina totul sub control si sa se asigure ca-si investeste timpul si efortul in ceva de durata. Abordeaza orice proiect initiat cu seriozitate si isi urmareste consecvent obiectivul. Isi schimba personalitatea treptat, pe etape. Are un caracter ferm, este determinat si rational. Se dezvolta pe baza increderii depline doar in propria experienta. Are o fire schimbatoare si asimileaza cu usurinta informatii noi.

Nativul cu Ascendent in Fecioara este mereu ocupat cu ceva, se simte obligat sa aduca confort si ordine in toata lumea, ceea ce este destul de dificil, chiar daca s-ar limita numai la anturajul apropiat. Deseori, nu este multumit nici de propria persoana, nici de cei din jur. Daca un singur lucru nu merge bine, nu mai poate sa se bucure cu adevarat de viata. In schimb, poate sa vada si sa aprecieze, ca nimeni altul, frumusetea si perfectiunea detaliilor marunte (atat din lumea exterioara, cat si din cea interioara). Face tot posibilul pentru perfectionarea abilitatilor sale, de aceea se descurca excelent cu orice sarcina a carei indeplinire necesita meticulozitate si rigoare.

Persoanele cu Ascendent in Fecioara deseori se pierd in situatii in care trebuie sa se faca o evaluare generala rapida pe baza unor informatii incomplete. Nu le au cu sinteza, iar in perceptie si autoexprimare nu le au nici cu imaginatia. Tind sa ia totul prea literal (prin urmare, gresit) si isi exprima cu prea multa exactitate sentimentele care, la randul lor, nu suporta analiza si mor cu mult timp inainte de a se manifesta. Nativul nascut cu Ascendent in Fecioara este rational in luarea deciziilor, are spirit de initiativa, iubeste ordinea si organizarea, de aceea deseori se consuma pentru lucruri lipsite de importanta. Isi foloseste in mod activ capacitatea de a descoperi slabiciunile altora, cu toate ca o face cu diplomatie si tact. Poate deveni vaicaret si extrem de pedant.

Nativii cu Ascendent in Fecioara deseori devin comici sau comentatori. Au o minte patrunzatoare si isi pot da seama ce-i influenteaza pe cei din jur si care sunt punctele slabe ale oamenilor.