Ascendentul zodiacal

Ascendentul – constelatia zodiacala de la rasarit, in momentul nasterii. Calcul si interpretare ascendent.

Ascendent in Fecioara

In chestiuni practice, nativul cu Ascendent in Fecioara tinde sa fie uimitor de principial. Este foarte consecvent, sistematic si constant in dezvoltarea si punerea in aplicare a ideilor sale. Retine si analizeaza cu precizie fiecare detaliu, fapt care constituie baza succesului in actiuni, autoexprimare si perceptie. Scopul lui este perfectiunea si infailibilitatea. Calitatea este mult mai importanta decat cantitatea. Astfel de persoane tind spre relatii rezonabile si ordonate cu cei din jur. Sunt de incredere, pentru ca se apuca numai de lucruri realizabile. Isi indeplinesc obligatiile asumate cu meticulozitate excesiva. Tind sa critice aspru si taios imperfectiunile depistate. Accepta calm criticile in adresa propriei persoane.

Toate lucrurile in care se implica devin importante si semnificative pentru nativul cu Ascendent in Fecioara. In astfel de cazuri, el incearca sa tina totul sub control si sa se asigure ca-si investeste timpul si efortul in ceva de durata. Abordeaza toate lucrurile initiate cu seriozitate si actioneaza in mod consecvent in directia obiectivului stabilit. Isi schimba personalitatea treptat, pe etape. Are un caracter ferm, determinat si rational. Dezvoltarea se realizeaza pe baza increderii depline doar in propria experienta. Are o fire schimbatoare si asimileaza cu usurinta informatii noi.

Nativul cu Ascendent in Fecioara este mereu ocupat cu ceva, se simte obligat sa aduca confort si ordine in toata lumea, ceea ce este destul de dificil, chiar daca s-ar limita numai la anturajul apropiat. Deseori, nu este multumit nici de propria persoana, nici de cei din jur. Daca un singur lucru nu merge bine, nu mai poate sa se bucure cu adevarat de viata. In schimb, poate vedea si aprecia, ca nimeni altul, frumusetea si perfectiunea detaliilor marunte (atat din lumea exterioara materiala, cat si din structura interioara a propriei personalitati). Face tot posibilul pentru perfectionarea abilitatilor sale, de aceea se descurca excelent cu orice sarcina, a carei indeplinire necesita meticulozitate si rigoare.

Persoanele cu Ascendent in Fecioara deseori se pierd in situatii, care necesita abilitatea de a face o evaluare generala rapida pe baza unor informatii incomplete. Nu le au cu sinteza, iar in perceptie si autoexprimare apar probleme cu imaginatia. Tind sa ia totul prea literal (prin urmare, gresit) si isi exprima cu prea multa exactitate sentimentele, care nu suporta analiza si mor cu mult inainte de a se manifesta in exterior. Nativul nascut cu Ascendent in Fecioara este rational in luarea deciziilor, are spirit de initiativa, iubeste ordinea si organizarea, de aceea deseori se consuma pentru lucruri neinsemnate. Isi foloseste in mod activ capacitatea de a descoperi slabiciunile altora, cu toate ca o face cu diplomatie si tact. Poate deveni vaicaret si extrem de pedant. Astfel de oameni deseori devin comici sau comentatori. Fiind inzestrati cu o minte patrunzatoare, isi pot da seama ce a influentat formarea personalitatii altor persoane si care sunt punctele lor slabe.Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...