Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Capricorn

Persoana nascuta cu Ascendent in Capricorn da dovada de organizare si disciplina maxima in munca, are o rabdare nemaipomenita si este capabila sa munceasca mult si cu harnicie. Tot ceea ce face acest nativ are un sens si se realizeaza pentru atingerea unui scop, care, chiar daca este inalt si greu de atins, este unul concret si practic.

Nativul cu Ascendent in Capricorn este intotdeauna serios, sobru, melancolic si retinut. Isi stabileste obiective ambitioase si cauta sa se afirme si sa se ridice deasupra celorlalti prin fortele proprii. In toate realizarile sale mizeaza doar pe propriile abilitati si forte. Isi apara cu vehementa pozitia obtinuta. Reuseste sa realizeze multe intr-un timp scurt, fara sa creeze prea multa agitatie, urcand cu tenacitate pe scara vietii, treapta cu treapta. Persoanele nascute cu Ascendent in Capricorn deseori sunt manageri si directori innascuti, si ii trateaza pe cei din jur ca niste lideri.

Un astfel de nativ este un om serios si nu-si pierde timpul cu fleacuri. Simte ca poate sa faca multe, daca isi pune ceva in minte. In acelasi timp, ii este greu sa-si aleaga obiectivul, pentru ca acesta trebuie sa fie demn de urmarit si, totodata, destul de special, in caz contrar, realizarea acestuia nu-i va aduce satisfactii. Autoperceptia este stricta si concreta, iar problemele si greselile minore nu se iau in considerare. Nativul cu un nivel slab de dezvoltare este un individ mohorat si vesnic nemultumit, care nu crede in nimic si sare de la o treaba la alta, fara sperante de succes. Munca interioara necesita in acest caz eforturi indelungate si constante, in caz contrar, acest nativ nu reuseste sa-si dezvolte taria de caracter si abilitatea de a-si astepta cu rabdare vremea. Deseori, inlocuieste speranta cu simtul datoriei.

Persoanele nascute cu Ascendent in Capricorn, cu un nivel inalt de dezvoltare, vorbesc putin si fara inflorituri, in schimb, cuvintele lor suna ca un adevar imuabil sau o profetie, ceea ce si sunt de multe ori. O astfel de persoana trebuie sa depaseasca neincrederea generala, stilul prea sec si indiferenta fata de tinuta de zi cu zi, care joaca in viata ei un rol mult mai important, decat pare. Un astfel de nativ deseori uita sa priveasca in esenta lucrurilor si sa tina cont de starea emotionala a celor din jur. Este activ, harnic si ambitios, cauta sa atinga succesul, in primul rand, pe plan material. Simte nevoia de a se convinge de rezultatele reale ale eforturilor depuse. Este rabdator si constant. Are o stima de sine bine dezvoltata, poate fi prea unilateral sau prea disciplinat. Toata lumea il trateaza cu seriozitate maxima. Nativul cu Ascendent in Capricorn actioneaza cu retinere si raceala. Copilaria probabil nu a fost tocmai usoara, dar odata cu trecerea anilor, acest nativ incepe sa arate tot mai bine.