Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Rac

Nativul cu Ascendent in Rac este inzestrat cu o fire emotiva si deseori isi exprima sentimentele intr-un mod dramatic, dar totodata romantic. Este foarte legat de familie si se preocupa foarte mult de tot ceea ce tine de ea. Incearca sa fie precaut in orice situatie, este prudent (si chiar timid) in relationarea cu lumea din jur, care are asupra lui o influenta puternica. Se bazeaza mai mult pe intuitie si pe propria experienta. Tinde mai degraba sa asculte, decat sa vorbeasca. Actioneaza sub influenta dispozitiei de moment si, din aceasta cauza, lumea deseori il considera mofturos, dar in momente critice, acest nativ se dovedeste a fi incredibil de curajos. Isi gaseste usor prieteni si sustinatori in anturajul sau si se ataseaza de ei repede.

Nativul nascut cu Ascendent in Rac este usor influentabil, flexibil si sensibil. Isi alege atent ocupatia, are o multime de abilitati, dar fiind ascunse destul de adanc, acestea sunt greu de descoperit. Pentru o astfel de persoana, constientizarea talentelor sale este mai importanta decat demonstrarea lor. Nativul cu Ascendent in Rac nu obisnuieste sa-si impartaseasca cunostintele, prefera sa nu spuna prea multe. Cauta sa se implice in diverse evenimentele si sa ocupe pozitii-cheie. Are trasaturi de caracter bine conturate. Este un bun ascultator, dar nu iubeste sa vorbeasca mult. Este extrem de sensibil si vulnerabil, deseori nu are incredere in fortele proprii, manifesta nesiguranta in comportament si isi exprima foarte greu trairile interioare, si anume de aceste probleme ar fi bine sa scape. Are o personalitate complexa si este o fire emotiva, ceea ce este greu de crezut pentru oamenii din jur, pe care-i trateaza cu retinere si atentie tacuta. Dupa expresia fetei acestui nativ este foarte greu sa-ti dai seama daca este de acord cu tine sau nu, daca te aproba sau te condamna. In general, fata nu-i exprima gandurile sau trairile.

Nativul cu Ascendent in Rac percepe lumea din jur cu o profunzime emotionala deosebita. De aici rezulta o inclinatie puternica spre autoaparare impotriva oricaror experiente si descoperiri noi, care sta la baza auto-inselaciunii si exprimarii distorsionate. Acest nativ trebuie sa invete de la dusmani sa fie practic, ambitios si constructiv. Trebuie sa lucreze asupra propriei persoane si sa elimine distorsiunile din exprimare si perceptie emotionala. Persoana nascuta cu Ascendent in Rac trebuie sa invete sa fie mai sincera si mai concisa cu cei din jur. Nu trebuie sa uite ca nivelul de cruzime al dusmanilor depinde de nivelul ei propriu de egoism.

Nativul cu Ascendent in Rac este foarte atasat de casa si de mama, isi iubeste patria si traditiile. Adora sa colectioneze diverse lucruri si deseori se intoarce la trecut. Are o imaginatie bogata, este timid din fire, de aceea, pentru a prospera cu adevarat, are nevoie de dragoste si sustinere. Neavand incredere in fortele proprii, intotdeuna cauta sa evite neplacerile. Are un comportament fermecator si gratios, dar in clipa in care simte vreo amenintare sau disconfort, se inchide in sine. Fiind foarte sensibil, poate fi influentat cu usurinta de cei din jur.