Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Taur

(Perioade aproximative: 1935-1942, 2018-2026)

Uranus in Taur ofera idei noi cu privire la utilizarea banilor si a altor mijloace suplimentare. Nativii nascuti cu aceasta pozitie a planetei in astrograma natala se pot bucura de venituri neasteptate datorita, de exemplu, aplicarii unor metode noi de speculatie la bursa. Situatia lor materiala deseori se schimba brusc – pot gasi o comoara sau pot pierde o intreaga avere.

Nativii cu Uranus in Taur pun la indoiala valorile vremurilor de demult. Tind spre reforme in economie, aplicarea principiilor umaniste, practicism, hotarare si fermitate in planuri. Dorinta de libertate si autoexprimare creativa este contracarata de dorinta de lucruri materiale. Legaturile stranse cu casa si familia, de asemenea, pot diminua posibilitatile individuale de exprimare ale acestor nativi.

De mentionat este ca persoanele nascute cu Uranus in Taur rareori lucreaza la birou de dimineata pana seara. De regula, nu suporta sa aiba sefi. Deseori gasesc metode inedite de a face bani. Totodata, banii de obicei nu le ajung, de aceea intotdeauna cauta surse de venit suplimentare. In unele situatii, cautarile acestor nativi duc la rezultate excelente, ceea ce vine ca o surpriza atat pentru cei din jur, cat si pentru ei.

Nativii cu Uranus in zodia Taur sunt capabili sa inventeze diverse know-how-uri, care se dovedesc adesea utile pentru societate. Pot avea tot felul de idei noi in domeniul finantelor, resurselor geologice si reformelor economice. Ideile si gandurile lor sunt, in general, realiste si pragmatice, avand drept scop obtinerea de venituri financiare. Un astfel de nativ toata viata tinde spre bunastare materiala.

Acesti oameni atrag ca un magnet lumea din jur, dar nu au de obicei multi prieteni. Sunt foarte pragmatici in relatii personale si asta sperie un pic oamenii. Una dintre aspiratiile lor principale este libertatea, pur si simplu nu stiu sa depinda de cineva.

Persoanele cu Uranus in Taur participa activ la activitati revolutionare. Asta se datoreaza in mare parte dorintei lor de a obtine bogatii materiale. Multe proiecte interesante sunt doar un mijloc de a obtine stabilitate financiara. Banii sunt foarte importanti in viata lor. Sunt siguri ca libertatea si independenta lor depind de situatia lor materiala, pentru ca orice se poate cumpara. Pentru a-si atinge obiectivele acesti nativi nu ezita sa-si perfectioneze abilitatile.

Daca lucrurile vor merge intr-o directie negativa, nativul cu Uranus in Taur deseori va pierde in diferite situatii. Principala lui problema va fi graba, care poate sa-i aduca mari probleme si pierderi. Totul se poate complica si din cauza incapatanarii sale, care nu-l lasa sa asculte parerile altora si sa traga concluzia corecta.

Formarea unor aspecte negative cu Uranus poate duce la dificultati in casnicie, probleme in dragoste, gelozie si incapatanare. Nativul deseori nu reuseste sa-si construiasca o viata personala satisfacatoare din cauza caracterului sau dificil. Este foarte razbunator si gelos, face deseori scandaluri. Totodata, este foarte emotiv si brutal, si deseori este lipsit de scrupule. Astfel de nativi devin uneori niste tirani cu care este imposibil sa traiesi si sa construiesti o relatie.