Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Gemeni

(Perioade aproximative: 1942-1949, 2026-2032)

Uranus in Gemeni dezvolta noi forme de gandire. Nativii cu o astfel de combinatie in horoscopul natal sunt inzestrati cu o minte ascutita si agera, si o intuitie creativa. Sunt ambitiosi si energici. Deseori introduc concepte noi in stiinta, literatura, educatie, electronica si mass-media. De regula, au un spirit nelinistit si nu au rabdare sa-si duca ideea pana la capat. Astfel de oameni trebuie sa invete sa se disciplineze.

Nativii cu Uranus in Gemeni au o viziune foarte larga, pot sa vada alte oportunitati si se pot rupe de stilul obisnuit de viata. Au idei originale, dar incurcate. Cu fratii, surorile si vecinii au, de obicei, o relatie subreda.

Trasaturile caracteristice ale acestor nativi sunt curiozitatea si optimismul. Sunt gata sa descopere in fiecare zi lumea dintr-o alta perspectiva. Se comporta adesea ca niste copii. Dorinta lor de a invata tot ce este nou si interesant ramane vie toata viata. Pentru trairi si emotii noi sunt in stare sa-si cheltuie toate economiile.

Nativii cu Uranus in zodia Gemeni sunt de felul lor inovatori si au o viziune proprie asupra lucrurilor. Sunt foarte buni in rolul de profesori-inovatori si pot deveni niste lideri interesanti si indrazneti.

Fiind foarte activi si fermecatori, nativii cu Uranus in Gemeni isi pot alege orice specialitate. Pot deveni si jurnalisti, si mecanici, si designeri. Reusesc sa-si combine perfect abilitatile creative cu practicitatea.

Astfel de nativi nu raman, de obicei, indiferenti fata de activitatile sociale, incearca sa fie cat mai activi, sa-si arate pozitia si sa-si realizeze planurile. Persoanele nascute cu Uranus in Gemeni au nevoie de schimbari, sunt gata sa le astepte si mereu tind spre ele. Deseori se implica in viata politica a tarii, sustin sau critica activ diverse reforme ale statului.

Nativii cu Uranus in Gemeni sunt firi originale si pline de creativitate. Astfel de oameni adesea se regasesc in domenii precum literatura, educatie, mass-media si electronica. Fiind destul de agitati, greu duc vreo idee la bun sfarsit. Au sanse mari sa obtina succes, dar din cauza gandirii haotice deseori nu-si realizeaza oportunitatile.

Aspectele pozitive cu Uranus le pot conferi sclipiri de geniu, iar cele negative pot duce la defecte de vorbire, o gandire lipsita de pragmatism si coordonare, o atitudine neglijenta fata de altii, probleme cu rudele si copiii.

Daca lucrurile vor merge intr-o directie negativa, un astfel de nativ va fi mereu nelinistit si instabil. In mintea lui va fi haos si asta il va impiedica sa se concentreze asupra lucrurilor importante.

O dezvoltare pozitiva a caracterului il va face pe nativul cu Uranus in Gemeni mai prudent si mai inventiv, ajutandu-l sa atinga succesul. Se va interesa activ de stiinta, va initia proiecte noi si cu siguranta va da dovada de ingeniozitate.