Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Varsator

(Perioade aproximative: 1996-2004, 2080-2087)

Uranus in Varsator isi inzestreaza nativii cu o minte agera, o intelegere intuitiva a legaturilor ascunse, perseverenta, ingeniozitate, originalitate, independenta si dragoste de libertate. Actiunile si comportamentul lor deseori ii socheaza pe cei din jur, iar uneori chiar ii irita la maxim.

Datorita abilitatilor innascute, acesti nativi tind sa scape basma curata din orice situatie. Uranus le influenteaza puternic soarta, inzestrandu-i cu capacitatea de a se adapta la conditiile instabile ale mediului.

Aceasta generatie, de regula, manifesta interes pentru stiinta si este orientata spre realizari stiintifice. Multi dintre acesti nativi devin genii ale stiintei si tehnologiilor moderne.

Nativii cu Uranus in Varsator studiaza cu placere diverse tendinte care apar in societate. Majoritatea nu se gandesc la trecut (exceptie fac cei cu Soarele in Rac), nu suporta metodele conventionale, cartile si filmele vechi etc. Simt o nevoie interioara acuta de a reinnoi tot de ce dau in calea lor. Vor schimbari, si nu doar de natura personala, dar si globala, care sa aduca beneficii intregii omeniri. Reanalizeaza ideile si metodele existente, daca acestea nu sunt dovedite stiintific sau contravin faptelor observabile. Verificarea prin practica este pentru ei cea mai puternica dovada a adevarului.

Nativii cu Uranus in zodia Varsator pot obtine succes in viata, important este ca parintii lor sa nu lupte cu dragostea lor de libertate si sa nu le spuna continuu ce si cum sa faca. Le place sa lucreze cu oameni dintre cei mai diferiti. Au abilitati de lider. Adesea se regasesc in activitatea organizatiilor sociale.

Pot avea o cariera de succes in literatura si inginerie. De regula, sunt la curent cu toate know-how-urile tehnice si urmaresc in permanenta noutatile din domeniu.

Se pot bucura de succes si in domeniul designului si modei, pentru ca au un puternic simt al noului si urmaresc cu atentie noile tendinte.

Barbatii si femeile cu Uranus in Varsator pot fi sufletul grupului si totodata sa lucreze intr-un laborator, in care trebuie sa respecte o disciplina foarte stricta, nu ai fi crezut uitandu-te la ei. Aici se manifesta caracterul secretos al lui Uranus in Varsator: dificultate in exprimarea emotiilor, prefera sa nu le arate.

Pe plan profesional uneori sunt pasivi, intrucat consuma prea multa energie pentru indeplinirea sarcinilor complexe. Si la serviciu, si acasa tind sa-si ascunda adevaratele ganduri si sentimente pentru a nu-si arata slabiciunile. Persoanele nascute cu Uranus in Varsator trebuie sa gaseasca un echilibru intre munca si familie: sa nu se concentreze doar asupra muncii, sa acorde suficienta atentie partenerului de viata si copiilor.

Nativii cu aceasta pozitie a lui Uranus aspira, de obicei, spre o viata de lux, nu-si imagineaza existenta fara lucruri frumoase si scumpe sau fara confortul oferit de cele mai noi tehnologii.