Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Pesti

(Perioade aproximative: 2004-2010, 2087-2093)

Nativii cu Uranus in Pesti sunt inzestrati cu o fire aparte, o intuitie subtila si perspicacitate. Pot avea si capacitati extrasenzoriale. Sunt romantici si manifesta inclinatie spre misticism.

Multi dintre acesti nativi sunt interesati de cultura orientala si de bagajul cultural al altor tari, in care se spune intreaga poveste despre formarea si structura lumii. Pot avea diverse revelatii si viziuni, care ii determina sa studieze diverse invataturi religioase si sa faca cercetari stiintifice.

Persoanele nascute cu Uranus in Pesti percep moralitatea, etica, religia si filosofia in felul lor. Situatia se poate dezvolta dupa diverse scenarii, fiecare dintre ele avand particularitatile sale.

In cazul unor aspecte nefavorabile, un astfel de nativ nu este recunoscut de ceilalti, persoanele din jur nu-l inteleg si nu se grabesc sa dezvolte cu el relatii de prietenie sau afaceri. El are tendinta sa schimbe brusc deciziile, care-i pot influenta in mod esential viata. Nu este un om de initiativa sau foarte harnic. De regula, este lenes si nu este dispus sa-si consume timpul si energia pentru a obtine succes in cariera. Majoritatea dorintelor raman dorinte, nu se pot indeplini pentru ca nu se face practic nimic pentru asta.

O dezvoltare pozitiva a evenimentelor ii ofera nativului cu Uranus in Pesti sansa sa devina o persoana ambitioasa si de succes. Una dintre principalele calitati ale acestui nativ este capacitatea de a-i inspira pe cei din jur. Stie sa se faca ascultat si isi impune cu usurinta punctul de vedere.

Nativul cu Uranus in Pesti se descurca atat cu realizarea proiectelor mici, cat si cu gestionarea celor mari. Fiind foarte creativ si avand o viziune originala asupra lumii, acest nativi poate sa ridice orice companie la un nivel complet diferit si sa obtina rezultate excelente. Totodata, va fi un lider destul de sever si nu va permite nimanui sa se relaxeze.

Un alt avantaj oferit de Uranus in Pesti este o personalitate multilateral dezvoltata. Persoanele cu Uranus in Pesti pe harta natala manifesta interes pentru multe domenii: si pentru filosofie, si pentru religie, si pentru etica. Au o viziune unica asupra multor lucruri, si aceasta ii scoate in evidenta din orice multime. Multe schimbari in viata lor se fac neplanificat, pentru ca se produc imprevizibil. Totodata, acesti nativi accepta calm intorsaturile vietii si reusesc sa depaseasca dificultatile fara mari probleme. Trebuie mentionat faptul ca schimbarile neasteptate confera personalitatii lor o oarecare timiditate si anxietate.

Nativii cu Uranus in zodia Pesti pot avea succes in mai multe domenii de activitate, printre care se numara politia, criminalistica, pedagogia si jurisprudenta.

Sunt foarte sensibili la problemele vietii moderne si isi doresc sa elimine toate neajunsurile ei si sa faca lumea perfecta. Dar planurile lor adesea raman doar planuri, nimeni nu se grabeste sa le puna in aplicare. Sunt niste oameni visatori, se pot gandi ore in sir la un viitor mai bun.

Persoanele nascute cu Uranus in Pesti sunt emotionale si sensibile. Se supara cu usurinta si pot purta pica mult timp. Trebuie sa invete sa-si controleze emotiile, pentru ca tensiunea constanta poate avea consecinte negative. Pot avea probleme cu odihna si relaxarea. Isi consuma toata energia in lupta de zi cu zi si uita de nevoile organismului.

Pot sa aiba probleme cu viciile – sa consume alcool in exces sau droguri. Astfel incearca uneori sa se relaxeze si sa se descarce dupa o zi grea.