Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Rac

(Perioade aproximative: 1949-1956, 2033-2039)

Acesti nativi, de regula, se dezvolta mai repede din punct de vedere fizic. Uranus in Rac formeaza o viziune neortodoxa asupra treburilor casnice si vietii familiale, si sporeste dorinta de independenta fata de parinti. Persoanele nascute cu Uranus in Rac, de obicei, vor sa fie prieteni cu parintii sau pur si simplu sa le fie egali.

Nativii cu Uranus in zodia Rac tind sa se rupa de modul traditional de viata si au o viziune proprie asupra casei si familiei. Incearca sa priveasca relatiile cu persoanele apropiate si perceptiile oamenilor dintr-o perspectiva cu totul noua, deseori isi revizuiesc opiniile despre evenimentele din trecut. Oamenii din jur ii considera uneori ciudati si prea visatori. Acesti nativi dezvolta o relatie foarte apropiata cu toti cei care le impartasesc ideile si opiniile.

Multi dintre nativii cu Uranus in Rac simt o conexiune aproape mistica cu natura si sunt atrasi de psihologie si ezoterism. Pot aduce contributii semnificative in domenii precum agricultura, industria, stiinta si cultura. Manifesta, de obicei, un interes crescut pentru arhitectura moderna, isi utileaza casa cu tot felul de electrocasnice si o umplu cu obiecte decorative.

Persoanele nascute cu aceasta pozitie a lui Uranus pe harta natala iubesc sa calatoreasca si sa studieze cultura altor popoare. Asta duce uneori la mutari continue dintr-un loc in altul, din cauza carora deseori se rup relatiile cu familia, prietenii si tara natala. Cand pleaca, acesti nativi totusi isi lasa o cale de intoarcere.

Trebuie remarcat faptul ca cei nascuti cu Uranus in Rac nu tind spre o viata singuratica. Casa lor este locul de adunare al prietenilor si cunostintelor. Prietenii lor devin membri ai familiei. Aici se manifesta clar receptivitatea mentala.

Nativii cu Uranus in Rac sunt predispusi la schimbari bruste de dispozitie, pot fi foarte orgoliosi si suparaciosi. Multe schimbari in viata lor au legatura directa cu trairile lor emotionale, sentimentele joaca un rol important in viata acestor oameni. Emotiile, gandurile sau actiunile unui astfel de nativ sunt foarte greu de prezis.

In cazul unei evolutii pozitive a evenimentelor, persoana nascuta cu Uranus in Rac este vesela, activa si da dovada de o inspiratie fantastica. Dispune de o imaginatie extraordinara si este o sursa inepuizabila de idei. In cazul unei evolutii negative a evenimentelor, un astfel de nativ este predispus la iluzii, consumul de alcool si droguri, pesimism si lene.

Pentru a-si satisface dorinta de libertate si independenta, nativii cu Uranus in Rac deseori renunta la o viata personala implinita.