Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Berbec

(Perioade aproximative: 1928-1934, 2011-2018)

Uranus in Berbec deschide noi cai in domeniul stiintei si reformelor sociale. Un astfel de nativ asimileaza rapid informatiile noi, invata si insuseste alte profesii fara probleme. Iubeste sa foloseasca posibilitatile tehnologiei moderne. Adesea se poate lauda cu multe achizitii din randul inovatiilor tehnice si electronice. Are o imaginatie foarte bogata. Generatia celor nascuti cu Uranus in Berbec, de regula, incearca sa transforme lumea si nu doreste sa duca un mod de viata invechit.

Nu le este frica sa introduca in viata lor lucruri noi, oricat de dificil ar fi asta pentru ei. Nativii cu Uranus in Berbec deseori devin pionieri. Se descurca excelent in rolul de revolutionari. Le vin continuu idei inedite si unice, care deseori se dovedesc a fi foarte utile. Sunt inzestrati si cu abilitatea de a-i molipsi pe altii cu ideile si energia lor.

Persoana nascuta cu Uranus in Berbec pe harta natala crede ca poate schimba lumea dupa cum vrea. Pentru realizarea acestui obiectiv este gata sa munceasca si sa-si investeasca timpul. Deseori cauta cai noi in toate domeniile vietii. Daca reuseste sa-si foloseasca cu intelepciune aceasta calitate, succesul nu se lasa asteptat. Un astfel de nativ se bucura in viata de numeroase realizari si uneori ajunge la inaltimi fara precedent.

Nativii cu Uranus in zodia Berbec isi fac drum peste tot. Sunt increzuti, independenti si au o multime de abilitati. Cu toate acestea, deseori renunta la ceea ce au inceput si se apuca de cu totul altceva. Le este greu sa lucreze mult timp in cadrul aceleiasi companii, tind sa-si schimbe continuu profesia.

In relatii de prietenie si dragoste, un astfel de nativ este, de obicei, inconstant. Poate manifesta agresivitate atunci cand comunica. Este greu de contrazis. Nativul cu Uranus in Berbec este aproape intotdeauna sigur ca doar parerea lui este cea corecta. De asemenea, este destul de suparacios si poarta pica multa vreme.

Lucrul cel mai de pret pentru nativii cu Uranus in Berbec este libertatea. O apreciaza foarte mult si fac tot posibilul sa se bucure de ea. Nu le place sa depinda de cineva sau sa munceasca pentru cineva. Se simt fericiti doar cand au parte in mod constant de adrenalina, schimbari si experiente noi. Nici nu stiu sa stea mult timp in acelasi loc.

Persoanele nascute cu Uranus in Berbec au, de obicei, propria lor moralitate. Acest lucru le da incredere absoluta ca au libertate deplina si se pot comporta asa cum vor ele.

Intr-o combinatie nefavorabila de circumstante, astfel de nativi devin prea irascibili si lipsiti de tact, se transforma in fanatici care nu-si pot stapani emotiile si sunt in stare sa piarda totul intr-o clipa si sa ii intoarca pe toti cei din jur impotriva lor.