Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Balanta

(Perioade aproximative: 1968-1975, 2052-2057)

Persoanele nascute cu Uranus in Balanta au, de regula, o imaginatie bogata si abilitati artistice. Adesea dau dovada de talent oratoric, elocventa, ingeniozitate si inventivitate, si totodata au o viziune rationalista asupra lumii.

Deseori manifesta interes pentru tot ceea ce tine de misticism si ocultism, pot deveni magicieni sau iluzionisti renumiti. Abilitatile si talentele lor pot fi folosite in arta, moda, design interior si arhitectura (nativii cu Uranus in Balanta au un mod unic de a percepe lumea si frumusetea ei).

Constelatia Balantei este asociata cu toate tipurile de relatii (de parteneriat, prietenie, afaceri etc. – farmecul acestor nativi ii ajuta sa se inteleaga cu toata lumea). Persoanele nascute cu Uranus in Balanta au o viziune progresiva in acest sens. Pretuiesc libertatea in relatie si in casnicie tin sa aiba suficient spatiu personal.

Pe de alta parte, cei nascuti cu Uranus in Balanta tind la egalitate in relatie. Obisnuiesc sa-si priveasca parintii, copiii, sotiile (respectiv sotii) ca pe niste prieteni.

Sunt inzestrati cu o intuitie puternica, care-i ajuta sa-i inteleaga pe cei din jur si sa dezvolte cu ei relatiile necesare. Persoanele nascute cu Uranus in Balanta reusesc sa inteleaga profunzimile firii umane, sa priveasca obiectiv disputele si controversele, de aceea unul dintre domeniile profesionale potrivite pentru ei este psihologia.

O alta trasatura caracteristica a acestor nativi este tendinta de a crea concepte juridice noi. In cazul dezvoltarii favorabile a personalitatii, dau dovada de maxima responsabilitate in tot ceea ce zic si fac, raman fideli principiilor si fac tot posibilul pentru a-si indeplini promisiunile. Datorita acestor calitati, pot deveni niste avocati sau consultanti juridici foarte buni.

Daca Uranus are o pozitie slaba si aspecte negative in astrograma natala, nativul manifesta lipsa de prudenta, tinde sa ia decizii in graba, sa se bage in tot felul de aventuri si sa sara de la o extrema la alta. Pe langa acestea, se adapteaza destul de greu la societate si intampina dificultati in stabilirea unor relatii armonioase cu cei din jur, ceea ce-i creeaza obstacole pe plan personal si profesional. Multe relatii se leaga in graba, fara vreo viziune sau logica. Esecul in relatiile cu alte persoane poate duce la neincredere in sine si diverse complexe.