Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Capricorn

(Perioade aproximative: 1988-1996, 2072-2079)

Persoanele cu Uranus in Capricorn deseori gasesc scopuri neasteptate pentru viata lor. Au o ambitie puternica si sunt orientate spre succes. Genereaza multe idei originale in domeniul stiintei si afacerilor. Deseori folosesc tehnici si metode inedite de rezolvare a problemelor in viata de zi cu zi. Pare ca sunt capabili sa aplice o abordare stiintifica la orice.

Ambitia se numara printre cele mai importante calitati ale acestor nativi. In calea lor spre atingerea obiectivelor, ei practic nu vad obstacole. De indata ce ating majoratul, nativii cu Uranus in Capricorn pot sa inceapa sa intre activ in conflict cu parintii pentru a-si apara propriul punct de vedere. Manifesta vadit un spirit de reformatori. Lumea din jur adesea nu intelege valorile pentru care lupta acesti nativi, si nici metodele folosite de ei in acest sens.

O alta trasatura tipica a lor este cautarea nesfarsita a unei vieti mai bune. Ambitiile exagerate pe plan profesional pot genera probleme in relatii cu conducerea.

Trebuie remarcat faptul ca acesti nativi traiesc intr-un conflict continuu intre Capricorn, zodia care iubeste si respecta traditiile, si Uranus – planeta schimbarilor. Daca nu reusesc sa impace aceste doua parti contradictorii, devin agitati, nervosi si incordati.

Ideile extraordinare ale acestor nativi ii inspira pe cei din jur si fac din ei niste lideri puternici. In plus, persoanele nascute cu Uranus in Capricorn se pricep destul de bine la oameni, ceea ce le ofera posibilitatea sa-si gaseasca parteneri de incredere si prieteni loiali, care contribuie ulterior la succesul lor.

Avand in vedere abilitatile creative ale acestor nativi, cele mai potrivite profesii pentru ei sunt: arhitector, fermier, om de stiinta, cercetator, politician, designer, pictor, inventator, animator, producator, antreprenor. De regula, se pricep foarte bine la ceea ce fac si devin specialisti de exceptie.

Fiind inzestrati cu talente variate, nativii cu Uranus in Capricorn greu isi aleg ocupatia. Se intampla sa-si schimbe domeniul de activitate si la o varsta destul de matura. Nu in toate cazurile ajung bogati (de obicei, considera ideea mai importanta, decat banii), dar intotdeauna devin cunoscuti si respectati.

Mai presus de toate isi pretuiesc libertatea. Aceasta le asigura o gandire libera si creativa, si le permite sa-si satisfaca setea de aventura.

Nativii cu Uranus in Capricorn prefera sa se casatoreasca cat mai tarziu. Totusi, daca gasesc persoana ideala, devin niste familisti exemplari si parteneri de nadejde. Important este sa aiba spatiul lor personal, ca sa poata sa ramana din cand in cand singuri cu gandurile lor.