Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Leu

(Perioade aproximative: 1956-1962, 2040-2046)

Uranus in Leu dezvolta libertatea in iubire si romantismul. In dragoste si sex acesti nativi, de obicei, se indeparteaza de moralitatea traditionala si se pronunta pentru iubirea libera.

Au o vointa puternica si arata talente pentru arta si stiinta. Au calitati de lideri si un spirit deschis spre inovatii. Adesea isi exprima emotiile si vointa intr-un mod deosebit si atrag astfel atentia celor din jur.

Cei nascuti cu Uranus in Leu obisnuiesc sa incerce lucruri noi in arta, muzica si teatru. Prefera sa-si creeze propriile reguli si standarde, si evita sa se adapteze la cele ale societatii in care traiesc. Pot fi egoisti si foarte incapatanati. Nu prea stiu sa faca compromisuri sau sa colaboreze cu altii. Persoanele cu Uranus in Leu pe harta natala sunt hotarati si sunt gata sa stearga de pe fata pamantului tot ceea ce nu le place. Trebuie sa invete sa fie disciplinati, altfel pot deveni complet distructivi.

Nativii cu Uranus in Leu lupta acerb cu obstacolele care le apar in cale. Fac tot posibilul pentru a obtine succes in diferite domenii ale vietii. Datorita inteligentei si determinarii, pot realiza multe in domeniul economiei si in politica.

Irascibilitatea si impulsivitatea se numara printre trasaturile caracteristice ale acestor nativi. Daca intri cu ei intr-o disputa, n-ai cum sa-ti sustii calm opinia, mai bine renunti. Este aproape imposibil sa ajungi la un compromis cu un nativ cu Uranus in Leu. El mereu isi va pune propriile interese inaintea intereselor altor oameni. De aceea relatiile cu prietenii si colegii deseori nu functioneaza tocmai perfect. Astfel de oameni nu se grabesc sa dezvolte relatii apropiate cu cei din jur si colaborarea cu ei se dovedeste a fi destul de problematica.

Nativii cu Uranus in Leu sunt foarte romantici, dar ca parteneri de viata sunt destul de dificili. Sunt convinsi ca relatia de dragoste ar trebui sa fie independenta de problemele si grijile cotidiene. Sotul cu Uranus in Leu poate avea impresia ca sotia si copiii ii pun in permanenta nervii la incercare si nu-l lasa sa se relaxeze. Din aceasta cauza, casnicia cu un astfel de nativ deseori nu tine mult. Despartirea, de obicei, chiar il bucura, pentru ca-i reda independenta si libertatea, iar acestea ii sunt necesare pentru a obtine succes pe plan profesional.

Astrologii le recomanda cu tarie acestor nativi sa-si gaseasca un hobby, caruia sa-i poata acorda suficienta atentie. La urma urmei, nu toti nativii cu Uranus in Leu se pot realiza din punct de vedere profesional. Hobby-ul in schimb le va da posibilitatea sa compenseze tot ceea ce nu au reusit sa faca in domeniul principal de activitate. In plus, facand ceea ce le place, ei isi vor activa energia creativa, ceea ce le va aduce numai beneficii.