Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Sagetator

(Perioade aproximative: 1981-1988, 2065-2071)

Uranus este planeta reformatorilor si revolutionarilor. Pe cei nascuti cu Uranus in Sagetator ii intereseaza soarta intregii omeniri, si nu doar a unui anumit grup. Tind sa faca reforme in domeniul filosofiei, sociologiei si religiei, prezinta idei progresiste si introduc valori umane noi.

Nativii cu Uranus in Sagetator au o gandire aparte si au tendinta sa supuna totul unei analize stiintifice. Sunt in stare sa reflecteze ore in sir asupra sortii omenirii, cautand o cale de a-i face pe toti fericiti.

Uranus il determina pe Sagetator sa invete continuu lucruri noi, sa faca cercetari si sa-si extinda orizontul intelectual. Pentru acesti nativi autocunoasterea si intelegerea realitatii inconjuratoare sunt foarte importante. Toate gandurile lor sunt indreptate spre gasirea metodelor de combatere a stagnarii sociale si reinnoire a moravurilor.

Nativii cu Uranus in Sagetator s-au nascut pentru miscari ideologice de natura revolutionara. Sunt misionari innascuti, gata sa-si sacrifice chiar si viata pentru a-si implementa ideologia in mintile oamenilor. Adesea devin politicieni renumiti, capabili sa atraga sustinerea maselor.

Darul convingerii ii ajuta sa-i recruteze si sa-i converteasca la ideologia lor proprie chiar si pe cei din opozitie. Nativii cu Uranus in zodia Sagetator raspandesc informatiile de dragul informatiilor in sine. Li se pare ca au descoperit adevarul absolut si considera ca este obligatia lor sa il faca cunoscut fiecarui locuitor al Pamantului. Aceasta este menirea si sensul vietii lor.

Printre trasaturile negative ale persoanelor cu Uranus in Sagetator se numara tendinta lor de a-i moraliza pe toti, de a le da lectii si de a le arata cu degetul defectele. Sunt foarte incapatanati si principiali. Nu se tem de schimbari si sunt intotdeauna gata sa-si schimbe radical viata.

Deseori manifesta interes pentru popoare si culturi straine. Nativii cu Uranus in Sagetator adesea calatoresc din dragoste pentru aventura, pentru experiente neobisnuite in tari straine si comunicare cu oameni diferiti. Pot adopta o religie sau filosofie straina, isi pot schimba neasteptat viziunea. Trebuie remarcat faptul ca tin foarte mult la libertate.

In relatiile cu sexul opus dau dovada de loialitate si devotament, si se asteapta la acelasi lucru de la partener. Cu toate acestea, uneori nu-si gasesc fericirea in viata personala, intrucat cauta un partener de viata perfect (utopic). Daca partenerul nu le indeplineste cerintele, pot sa incheie relatia fara a avea vreun regret.