Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Fecioara

(Perioade aproximative: 1962-1968, 2047-2051)

Uranus in Fecioara a creat o intreaga generatie de oameni inzestrati cu o viziune cu totul noua asupra vietii, societatii, politicii, stiintei si religiei.

Evolutia evenimentelor intr-o directie negativa contribuie la dezoltarea lipsei de tact si a nervozitatii. Nativii ajung sa aiba o fire agitata si plina de contradictii, si deseori se confrunta cu probleme in relatii cu partenerii si oamenii din jur.

Evolutia intr-o directie pozitiva duce la dezvoltarea unei imaginatii bogate si o ingeniozitate uneori extraordinara. In acest caz, nativul cu Uranus in Fecioara adesea devine un specialist de neinlocuit, inventeaza lucruri practice si foarte utile pentru societate.

Nativii cu Uranus in Fecioara ofera idei originale, dar practice in ceea ce priveste metodele de lucru, in special in domeniul sanatatii, stiintei si tehnicii. Folosesc multe metode clasice intr-un mod cu totul nou, ceea ce le da posibilitatea sa transforme metodele vechi, sa le faca mai actuale, mai eficiente si mai usor de utilizat.

Pentru a-si atinge obiectivele, persoanele nascute cu Uranus in Fecioara trebuie sa lucreze mult la rezolvarea problemelor practice. Performantele lor, de regula, ii surprind pe cei din jur. Sunt foarte atenti la cele mai mici detalii, pe care majoritatea oamenilor nici nu le-ar baga in seama (iar succesul uneori depinde de lucruri marunte).

Progresul tehnologic joaca un rol important in viata acestor nativi. Cei nascuti cu Uranus in zodia Fecioara folosesc toate inovatiile tehnologice si urmaresc activ noutatile din domeniu.

Datorita diversitatii gandurilor, acesti nativi se descurca excelent in rolul de asistenti ai politicienilor sau functionarilor publici, ca producatori sau metodologisti, manageri sau organizatori. Transforma in realitate fara nicio problema si cele mai indraznete idei ale sefilor. Se dovedesc a fi foarte eficienti si in comert: intr-un timp scurt sunt capabili sa duca compania la un cu totul alt nivel.

Multi dintre nativii cu Uranus in Fecioara toata viata lucreaza in activitatea de cercetare si creeaza noi concepte de onoare si datorie. Au o minte sobra, practica, rece si calculata, care ii ajuta in orice domeniu de activitate.

Persoanele nascute cu aceasta pozitie pe harta natala deseori pun pe prim plan cariera. Multi dintre acesti nativi se concentreaza mai mult pe dezvoltarea si bunastarea personala, decat pe intemeierea unei familii puternice.