Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Neptun in semnele zodiacale


Influenta planetei Neptun in astrograma natala.

Neptun este planeta tainelor, secretelor si iluziilor. Reflecta, de asemenea, idealurile altruiste ale oamenilor, cautarile lor spirituale si visurile imposibil de realizat. Neptun controleaza in principal subconstientul si straturile cele mai profunde ale sufletului. Ofera o sensibilitate rafinata, creeaza dispozitia spirituala, intensifica perceptia si da profunzime emotiilor, dezvolta inspiratia si imbogateste imaginatia, aduce vise profetice. Neptun este cel care ne induce starea de extaz si contribuie la intrarea in transa. Starea de ebrietate, de asemenea, se afla sub controlul lui Neptun.

Te lasi deseori purtat de imaginatie? Ti s-a spus ca ai darul de a hipnotiza? Ii compatimesti pe cei suferinzi? Te intereseaza ocultismul si fenomenele paranormale?

Neptun in zodii

Daca ai raspuns afirmativ la toate aceste intrebari, Neptun are o influenta puternica asupra vietii tale. Orice persoana inzestrata cu o viziune artistica, interesata de aspectele spirituale ale vietii sau care a trait lucruri inexplicabile, a simtit puterea planetei Neptun. Cunoasterea pozitiei acestei planete pe harta natala te va ajuta sa intelegi mai bine cum iti influenteaza Neptun viata.

Influenta pozitiva a lui Neptun se manifesta printr-o fire fermecatoare si misterioasa, prin imaginatie artistica, vise si revelatii. Influenta negativa este responsabila pentru inclinatie spre minciuna, escrocherie, tradare, inselaciune si falsitate. Neptun patroneaza o gama larga de activitati, inclusiv cinematografia, teatrul, baletul, poezia, hipnoza, anestezia, spitalele, clinicile de psihiatrie, penitenciarul, utilizarea otravurilor si dependenta de droguri.

Pozitia acestei planete in astrograma natala indica care sunt idealurile si obiectivele tale, daca ai darul clarviziunii sau farmec la care sa reactioneze oamenii din jur. Neptun ofera o intelegere mai profunda, abilitati extrasenzoriale si talente creative. Spre deosebire de influenta intotdeauna neasteptata si puternica a lui Uranus, energia lui Neptun se manifesta subtil, scurt, spiritual si mistic. Daca aceasta planeta are o pozitie puternica in horoscopul tau natal, cel mai degraba, vei manifesta interes pentru misticism, parapsihologie sau interpretarea viselor.

Daca Neptun se afla in cadere, nativul separa greu fantezia de realitate. In situatii dificile poate sa caute alinare in alcool sau droguri, sau sa manifeste chiar tendinte criminale.