Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Neptun in Varsator

(Perioade aproximative: 1998-2012, 2163-2177)

In perioada de 14 ani in care Neptun se afla in zodia Varsator, se nasc oameni progresisti, cu o viziune larga in ceea ce priveste spiritualitatea si filosofia religioasa. Acesti nativi nu pot fi numiti adepti infocati ai misticismului, dar nu fac parte nici din categoria celor sceptici sau cinici. Oamenii din aceasta generatie urmeaza calea filosofiei religioase numai atunci, cand aceasta este in concordanta cu logica si ratiunea lor. Religiile antice, bazate pe intelegere intuitiva, nu prea ii intereseaza.

Nativii cu Neptun in Varsator apreciaza literatura stiintifico-fantastica si arta abstracta, care reflecta imaginatia lor progresista.

Neptun s-a aflat in semnul Varsatorului in anii 1834-1848 si, mai recent, in anii 1998-2012. In aceasta perioada a fost construita cetatea Alamo, a avut loc razboiul din Mexic, s-au efectuat cercetarile lui Livingstone în Africa, pentru prima data s-a folosit anestezia, a izbucnit razboiul opiului din Kenya, a fost descoperita legea termodinamicii, a aparut tramvaiul.

Persoanele nascute cu Neptun in Varsator manifesta aspiratii sociale, filosofice si politice mari. Raceala lor si capacitatea de a gandi abstract duc la multe descoperiri si crearea unor curente noi in arta.

Neptun ii ofera Varsatorului o inspiratie mistica. Daca este bine aspectat pe harta natala, Neptun isi poate inzestra nativul cu abilitati puternice de clarviziune si, in special, cu darul profetiei, cu abilitatea de a vedea trecutul si de a comunica cu lumea subtila.

In cazul dezvoltarii negative a caracterului, se formeaza o fire aventuriera, care mereu oscileaza intre egocentrism si dorinta de a-i face bine pe toti.

In cazul dezvoltarii pozitive a caracterului, nativul cu Neptun in Varsator este omenos si altruist, sufletist si plin de compasiune, naiv si credul, foarte sensibil si impresionabil. Astfel de nativi pot manipula cu maiestrie opinia publica, ignorand in totalitate contradictiile si ambiguitatile prezente in propria lor pozitie. Relatiile sociale sunt idealizate in mod deliberat. Au propria lor viziune cu privire la criteriile dreptatii sociale, iar pe plan politic tind sa abordeze problemele vechi intr-un mod extravagant si original.