Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Neptun in Pesti

(Perioade aproximative: 2012-2026, 2177-2191)

In perioada de 14 ani in care Neptun se afla in zodia Pesti, se nasc oameni foarte intuitivi si sensibili, cu o imaginatie vie si bogata. Apreciaza foarte mult muzica si arta, contribuind semnificativ la dezvoltarea acestor domenii (este o generatie inzestrata cu o multime de talente artistice si muzicale).

In perioada in care Neptun se afla in Pesti, se dezvolta, de asemenea, tot felul de religii si studii psihice. Se manifesta un interes imens pentru intrebari si raspunsuri fundamentale, precum si pentru fenomene care par inexplicabile din punct de vedere stiintific. Acesti nativi apreciaza foarte mult calitatile sufletesti precum implicarea si sacrificiul, si le promoveaza mai deschis decat alte generatii.

Neptun a fost in Pesti in anii 1848-1862. Ultima data a intrat in aceasta zodie in anul 2012 si va ramane in Pesti pana in anul 2026. In trecut, in aceasta perioada in statul Utah s-au stabilit mormonii, s-a inceput goana dupa aur din California, iar Karl Marx si Friedrich Engels au scris „Manifestul Partidului Comunist“. Tot atunci s-a construit Canalului Suez, prima fantana comerciala de petrol, a aparut teoria evolutiei a lui Darwin, oceanografia si aeronautica.

In zodia Pestilor Neptun se afla in domiciliu si pune accent pe spiritualitate, inspiratie, sensibilitate si chiar profetie. In astrograma natala, aceasta pozitie indica talente muzicale si literare, empatie fata de cei saraci, descoperiri medicale si concepte noi in cultura.

In cazul dezvoltarii negative a caracterului, nativul devine vulnerabil in fata tentatiilor, are niste inclinatii ciudate, poate fi inselat cu usurinta, manifesta lipsa de incredere in sine si este in mare parte dominat de instinctele sale naturale.

In cazul dezvoltarii pozitive a caracterului, nativul cu Neptun in Pesti devine sensibil pana la paranormal si poate fi numit cu incredere “transcendental”. Este inzestrat cu o perspicacitate emotionala profunda, patrunde liber in adancurile lumii psihice, de la nastere dezvolta o credinta profunda in fortele superioare si poate patrunde instantaneu in esenta cea mai profunda a problemelor si dificultatilor. Imaginatia unui astfel de nativ nu cunoaste limite, iar gradul de sensibilitate il uimeste chiar si pe el. Este un sibarit convins, care trateaza superficial normele sociale de conduita, isi traieste propria lui viata, fara sa-l intereseze ce cred sau ce spun altii.

Nativul cu Uranus in Pesti intotdeauna tinde spre reinnoire spirituala, isi doreste sa-i ajute pe toti deodata, viseaza sa-si gaseasca fericirea datorita lucrurilor care-i fac fericiti pe toti ceilalti. Este capabil de o credinta profunda si compasiune totala fata de altii. Percepe in mod adecvat ritmurile vietii si reuseste sa corespunda in totalitate spiritului vremurilor.