Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Neptun in Sagetator

(Perioade aproximative: 1970-1984, 2135-2149)

In perioada de 14 ani in care Neptun se afla in zodia Sagetator, se nasc oameni extrem de idealisti si foarte visatori. Este o generatie de nativi generosi si deschisi la minte.

Nativii cu Neptun in Sagetator au tendinta sa reflecteze pe teme metafizice si manifesta un interes crescut pentru tot felul de fenomene psihice, OZN-uri si profetii. Acest interes le aduce multe idei si ganduri noi, dar acestea, la randul lor, vin insotite de un exces de fantezie si diverse idei, care se iau mai in serios decat merita.

Neptun a fost in zodia Sagetatorului in anii 1970-1984, iar inainte de asta in anii 1806-1820. Fiind un semn al sinceritatii si idealismului, Sagetatorul a contribuit la izbucnirea in aceasta perioada a scandalului Watergate si a altor scandaluri similare in Anglia, Franta si Germania. Nu este de mirare ca a fost expusa coruptia in corporatii de renume mondial. La inceputul secolului al XIX-lea Napoleon se afla in exil, au fost descoperite undele electromagnetice.

Nativii cu Neptun in Sagetator verifica in mod constant legile existente ale vietii si cauta continuu semnificatii si sensuri noi. Sunt in stare sa transforme sfera educatiei, sa contribuie la unificarea culturala a popoarelor si epocilor, promoveaza ideea unei religii universale. Farmecul lor se combina cu avanturismul, iar inspiratia da culoare imaginatiei. Sunt oameni inteligenti, hotarati si ambitiosi, care respecta trecutul si sunt capabili sa prevada viitorul. Pot manifesta o dorinta crescuta de schimbari, o emotivitate exagerata, adesea au vise tulburatoare si stranii.

In cazul dezvoltarii negative a caracterului, nativul cu Neptun in Sagetator este predispus sa adopte o viziune sectara asupra lumii, sa urmareasca cu fanatism obiectivele stabilite si sa adere la culte total nerealiste. Poate deveni un vagabond, un falsificator de bani, un escroc la nivel international sau un propovaduitor al unei doctrine false.

In cazul dezvoltarii pozitive a caracterului, nativul cu Neptun in Sagetator lupta cu devotament pentru idealuri si credinta. Este plin de entuziasm si inspiratie in urmarirea unor scopuri inalte si are cea mai profunda si cea mai subtila intuitie, care-i permite sa rezolve orice problema religioasa, filosofica sau culturala. Este un aventurier innascut, care stie sa-si asume riscuri si mai des castiga, decat pierde. Misticismul viziunii sale asupra lumii interactioneaza indeaproape cu practicismul in rezolvarea unor probleme concrete, de aceea el ia in considerare doar teoriile care pot fi folosite in practica si pe care le poate implementa, chiar daca va trebui sa depuna eforturi uriase. Tot ceea ce este nerealist si iluzoriu se da la o parte. Un astfel de nativ adora calatoriile, care ii permit sa arunce inca o privire asupra lumii inconjuratoare si sa se convinga de corectitudinea ideilor pe care le promoveaza. Nativul cu Neptun in Sagetator are o viziune profund idealista asupra lumii si isi stabileste obiective inalte si marete.