Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Neptun in Rac

(Perioade aproximative: 1901-1915, 2066-2080)

In perioada de 14 ani in care Neptun se afla in semnul Racului se nasc persoane inzestrate cu o intuitie foarte dezvoltata si o sensibilitate sporita.

Nativii cu Neptun in Rac pastreaza o legatura puternica cu pamantul, casa si familia. Sunt idealisti si emotivi. De regula, manifesta interes pentru mistica si religie, sunt gata sa se sacrifice pentru binele altora.

Fata de religie au o atitudine emotionala si fidela. Se gandesc mai putin decat altii la diferite dogme si doctrine. Este o generatie de oameni foarte impresionabili, care pastreaza mult timp in memorie momentele pretioase si remarcabile din viata lor.

Nativii cu Neptun in Rac ajung uneori sa consume alcool in exces, sa-si faca griji excesive pentru sanatatea lor sau sa dezvolte o teama puternica de a contracta o boala incurabila.

Ultima data Neptun a fost in Rac in anii 1901-1915. In aceasta perioada au avut loc rascoale in Mexic si Kenya, a izbucnit primul razboi mondial, s-a produs cutremurul din San Francisco, au aparut vitaminele si teoria relativitatii a lui Einstein.

Neptun, planeta misticismului, in zodia Racului, semnul adancurilor subconstientului, se simte bine. Acolo, in adancuri, in intuneric, se desfasoara acele procese misterioase, care pot inzestra nativul cu capacitatea de a percepe cele mai subtile vibratii ale cosmosului si cu darul clarviziunii, dar daca accentul interior se muta catusi de putin spre egoism, Neptun se manifesta in modul cel mai negativ, ca planeta a inselaciunii si autoinselaciunii.

In cazul dezvoltarii negative a caracterului, se instaleaza o confuzie interioara, care se intensifica in momentul suprasolicitarii psihice sau morale. Sentimentalitatea si idealurile neclare sunt adesea vazute ca intelepciune. Nativul sacrifica ani intregi in slujba fantomelor, incearca toate metodele de perceptie, iar in final ramane dezamagit de incercarile si cautarile sale. Din cand in cand isi pierde terenul de sub picioare, se simte dezamagit de toate si cade in cea mai profunda depresie. O astfel de persoana este foarte sensibila si este convinsa ca lumea nu o intelege, este retinuta si predispusa la crize nervoase.

In cazul dezvoltarii pozitive a caracterului, se formeaza un dar special de intelegere intuitiva a esentei lucrurilor analizate. Nativul este perceput drept o persoana sufletista, blanda, iubitoare si intelegatoare. Este plin de tandrete si secrete neobisnuite, pe care prefera sa nu le spuna nici lui insusi. Legaturile sale emotionale cu alte persoane sunt neobisnuit de subtile si profunde. Un astfel de nativ manifesta un psihic bogat, o vointa puternica si o imaginatie vie. Poate avea inclinatie spre sugestie si hipnoza, si in acest caz poate deveni un psihoterapeut sau psiholog de exceptie.