Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Neptun in Berbec

(Perioade aproximative: 1861-1875, 2026-2040)

In perioada de 14 ani in care Uranus se afla in zodia Berbec se nasc oameni cu o abordare independenta si individualista a problemelor religioase si spirituale. Este o generatie capabila sa atace doctrina si dogmele bisericii. In aceasta perioada practic toate religiile sufera schimbari semnificative in filosofia lor.

Generatia oamenilor cu Neptun in Berbec pune la incercare rezistenta idealurilor traditionale ale societatii si cauta idealuri, sperante si aspiratii alternative. Acesti nativi creeaza concepte si stiluri cu totul noi in arta, muzica si literatura.

Ultima data Neptun a fost in Berbec in anii 1861-1875. Aceasta combinatie a dus la descoperirea dinamitei, s-a inventat mitraliera si masina de scris. In aceasta perioada a avut loc razboiul civil american si razboiul franco-prusac, iar in SUA a fost adoptata prima lege cu privire la egalitatea drepturilor femeilor.

Persoanele nascute in perioada cand Neptun a fost ultima data in zodia Berbec au introdus multe concepte religioase si filosofice noi. Calitatea comuna a tuturor era sentimentul unei imense misiuni sociale, pe care o indeplineau cu totii. Erau foarte visatori si ambitiosi, si aveau o constiinta de sine foarte dezvoltata.

Nativul cu Neptun in Berbec doreste cu orice pret sa-si urmeze chemarile interioare. Isi controleaza foarte slab instinctele, o mare energie spirituala duce fie la autoperfectionare continua, fie la pur fanatism. Lumea este perceputa ca un intreg spiritual, la al carui viata pur si simplu n-ai voie sa nu participi. Se poate forma complexul mesianic, in care se realizeaza dorinta de a controla ritmurile vietii inconjuratoare.

Acesti nativi incep uneori sa persiste in iluziile percepute si actioneaza fara sa tina cont de nimic, ajung in cele din urma la epuizare si raman dezamagiti de ei insisi si de lume, si cel mai important – de credinta. Cel mai important sentiment pentru nativul cu Neptun in semnul Berbecului este senzatia nevoii de a indeplini cea mai mare misiune sociala, si intotdeauna este gata sa se dedice intru totul acestei cauze.

O dezvoltare negativa a caracterului poate duce la orgoliu, un egoism profund si sete de putere. Acesti nativi au un spirit puternic, simt foarte bine tendintele epocii si sunt intotdeauna preocupati de realizarea ideilor care ii pasioneaza.

Persoanele nascute cu Neptun in Berbec reactioneaza foarte sensibil la nedreptatea sociala si conditiile dure de viata, motiv pentru care deseori se implica in reformarea institutiilor de putere si structurilor statului. Actioneaza cu determinare si pasiune, ca si cum viata lor in eternitate ar depinde de rezultatele obtinute.

Nativul cu Neptun in Berbec percepe distorsionat realitatea, este predispus la escrocherii, poate sa manifeste uneori un comportament haotic si lipsit de tact. Ramane orbit instantaneu de magia propriilor sale idei si este gata sa faca orice pentru realizarea lor. Nu suporta asteptarea si doreste sa obtina imediat tot ce isi doreste.

Armele principale ale unei persoane nascute cu Neptun in Berbec sunt initiativa si entuziasmul.