Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Neptun in Gemeni

(Perioade aproximative: 1887-1901, 2052-2066)

In perioada in care Neptun se afla in zodia Gemeni se nasc oameni cu o imaginatie vie si bogata. Aceasta generatie, de regula, manifesta interes pentru poezie si literatura artistica. Din ea fac parte unii dintre cei mai talentati si plini de imaginatie poeti si scriitori.

Nativii cu Neptun in Gemeni manifesta uneori un mare interes pentru parapsihologie, astrologie si alte stiinte care studiaza fenomenele paranormale.

De regula, aceasta generatie trateaza religia rational, fara emotii. Imediat observa incoerentele in doctrinele religioase.

Ultima data Neptun a fost in Gemeni in anii 1887-1901. In aceasta perioada au aparut masina cu abur, motorul diesel, primul avion, filmul fotografic, telegraful fara fir, primul submarin, s-au descoperit razele X, s-au pus bazele psihanalizei si s-a construit Turnul Eiffel. Persoanele nascute cu Neptun in Gemeni au adus multe inovatii in domeniul comertului, comunicatiilor si transportului.

Nativul cu Neptun in Gemeni in astrograma natala poate deveni un agent de publicitate sau propagandist genial, cu o intuitie remarcabila in domeniul comunicatiilor. Manuieste cu maiestrie chiar si cele mai complexe simboluri, jongleaza armonios cu sinonime, frazeologisme si metafore. Multi il inteleg practic dintr-o privire, pentru ca reuseste sa intre cu oamenii din jur intr-un contact intuitiv direct. Are o gandire figurativa, simbolica, vie si creativa. Poate deveni un foarte bun psihanalist, comerciant sau un intermediar de succes.

Nativii cu Neptun in Gemeni iubesc sa calatoreasca si au tendinta sa fie nestatornici in dragoste si prietenie.

In cazul dezvoltarii negative a caracterului, apare o dualitate interioara ciudata. Un astfel de nativ percepe inadecvat oamenii din jur, are o imaginatie haotica, intuitii neclare, o memorie slaba, face multe greseli in viata si sufera multe dezamagiri.

In cazul dezvoltarii pozitive a caracterului, se intareste talentul intuitiv, se afirma aspiratiile mistice, se dezvolta darul sugestiei, se manifesta o dragoste aparte pentru fenomene naturale si interesul pentru sensuri si semnificatii ascunse.