Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Neptun in Leu

(Perioade aproximative: 1915-1929, 2080-2094)

In perioada de 14 ani in care Neptun se afla in zodia Leu se nasc oameni cu o imaginatie vie si bogata. Acesti nativi iubesc culoarea, drama si tot ce e la moda. Aceasta generatie a avut in America o influenta enorma asupra dezvoltarii industriei cinematografice de la Hollywood si a altor arte spectaculoase.

Majoritatea nativilor cu Neptun in Leu sunt plini de iluzii naive despre actori si alte vedete din industria de divertisment si au tendinta sa-si creeze idoli, ceea ce poate duce la mari dezamagiri. Daca se casatoresc devreme, multi dintre ei isi proiecteaza fanteziile asupra sotului sau sotiei. Pe masura ce trec anii, ideile fantastice privind viata familiala nu rezista in confruntarea cu realitatea si, din aceasta cauza, deseori se ajunge la mari neplaceri.

Neptun a fost in Leu ultima data in anii 1915-1929. In aceasta perioada a fost semnat Tratatul de pace de la Versaille, a fost infiintata Societatea Natiunilor, s-a produs asa numitul Puci de la Berarie in Munchen, care a condus la aparitia ideologiei naziste, a fost lansat primul film sonor, s-a inventat racheta si s-a descoperit penicilina.

Nativii cu Neptun in Leu sunt romantici, idelisti si iubesc arta. Stiu sa-i distreze pe altii, simt foarte bine drama, au tendinta sa exagereze si vor sa le incerce pe toate macar o data in viata. Inclinatia spre risc este punctul lor forte. Acesti nativi idealizeaza dragostea si adora sa curteze. Aspira la putere, dar refuza sa recunoasca autoritatea cuiva.

Daca Neptun este rau aspectat, nativul poate deveni un dictator, poate sa aiba un comportament distructiv si sa caute continuu placeri de cel mai jos nivel. In dragoste si in relatia cu copiii deseori trece prin momente de neintelegere si suferinta.

Daca este bine aspectat, Neptun in Leu contribuie la stabilirea unor aspiratii spirituale inalte, isi inzestreaza nativul cu darul de predicator, iar acesta poate sa ajunga fondator al unei credinte sau religii noi.