Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Neptun in Taur

(Perioade aproximative: 1874-1888, 2039-2053)

In perioada de 14 ani in care Neptun se afla in zodia Taur se nasc persoane practice si realiste in ceea ce tine de filosofie religioasa si conceptii spirituale. Aceasta generatie aduce idealuri si conceptii proprii in viata cotidiana si, in comparatie cu alte generatii, investeste mai mult timp si energie in proiecte de amenajare, creare de parcuri, zone de recreere si rezervatii naturale, in care natura se pastreaza asa cum este ea cu frumusetile ei unice. Acesti nativi construiesc cu grija si atentie pentru latura estetica a lucrurilor si nu inteleg cum altii pot ridica cladiri, fara sa tina cont in primul rand de estetica.

Persoanele nascute cu Neptun in Taur apreciaza abordarea estetica a stiintei si artei, iubesc muzica si frumusetea. Au nevoie de siguranta si incredere, si sunt usor de sedus.

Nativii cu Neptun in zodia Taur, de regula, acorda putina atentie problemelor metafizice. Sunt preocupati de folosirea imaginatiei si intuitiei mai degraba in arta, decat in cercetari de natura metafizica. Unele opere muzicale si de arta ale acestei generatii se numara printre capodoperele universale.

Ultima data Neptun a fost in zodia Taur in anii 1874-1888. In aceasta perioada au aparut primele masini experimentale, s-a inventat bicicleta, becul lui Edison, fonograful si telefonul. Tot in aceasta perioada lumea a fost cuprinsa de panica financiara.

In cazul dezvoltarii negative a caracterului, un astfel de nativ devine neretinut si inconsecvent, manifesta lipsa de gust si simt al masurii, nerabdare si o tendinta excesiva spre placeri si distractii. Speranta la bunastare materiala ramane nerealizata, in viata de zi cu zi aceasta persoana se dovedeste a fi extrem de neincrezatoare in sine, cauta sa obtina fericire fara lupta si munca, si bineinteles, nu reuseste.

In cazul dezvoltarii armonioase a caracterului, se formeaza un simt artistic subtil si tendinta spre creativitate in toate domeniile vietii. Astfel de nativi au o ideologie si pozitie filosofica aparte, impregnate cu misticism si fatalism. Spiritualitatea se combina intr-un mod neobisnuit cu pragmatismul si orientarea materialista. Interesele financiare nu interfereaza cu perceptia artistica a realitatii.

Nativii cu Neptun in Taur manifesta un interes crescut pentru design si arte aplicate. Tind sa ajunga la putere si bunastare materiala printr-o evolutie constanta pe plan social.