Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Pietrele norocoase ale zodiei Fecioara

Cele mai norocoase talismane ale zodiei Fecioara sunt jadul si carneolul.

Pietrele norocoase ale zodiei Fecioara

Jadul este o piatra semipretioasa translucida de culoare verde sau alb cu gri.

Acest talisman mareste rezistenta organismului la boli, diminueaza durerile de cap, contribuie la vindecarea rapida a persoanelor care sufera de nefrita sau de afectiuni ale glandei endocrine; atrage bunavointa sortii, apara de deochi si protejeaza impotriva dezastrelor naturale, aduce noroc sportivilor.

Carneolul este una dintre cele mai populare pietre semipretioase din familia calcedoniei, de culoare rosie sau portocalie.

Pietrele norocoase ale zodiei Fecioara

Carneolul isi protejeaza purtatorul impotriva dezastrelor naturale, il apara de vraji, de spirite malefice si de oameni ostili. Acest talisman mentine si reinnoieste tineretea, da curaj, protejeaza secretele, diminueaza furia.

Carneolul are, de asemenea, capacitatea de a regla bataile inimii, contribuie la vindecarea rapida a ranilor, previne dezvoltarea de microorganisme care provoac─â diaree, isi protejeaza purtatorul impotriva certurilor si il inzestreaza cu o gandire subtila si profunda.

Proprietatile talismanului devin mai puternice daca carneolul este incadrat intr-o rama de platina sau argint. Aurul nu este recomandat in acest caz.