Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Erotic Fecioara

Femeia

Aceasta constelatie i-a daruit cele mai bune calitati feminine: frumusetea si un caracter moale, fidelitatea si gingasia, sensibilitatea maxima pe plan erotic. Este extrem de atragatoare pentru barbati, dar niciodata nu se foloseste de acest fapt pentru a-si realiza scopurile. Ea se bucura enorm de faptul ca barbatul o place.

Nu va asteptati la pasiune extrema din partea ei, ea este facuta pentru gingasie si acest lucru infrumuseteaza relatia cu ea semnificativ. Ea respecta mult barbatul si simte siguranta si liniste in bratele acestuia. Acest sentiment se transmite si alesului ei. Femeia Fecioara este putin timida.

Atractivitatea ei il tot intoarce pe barbat la ea. Dupa aceea, cand capata destula experienta si isi da seama ca “binelui nu-i ceri un bine”, el ramane cu ea pentru totdeauna. Fecioara este o sotie, mama si gospodina ideala.

Barbatul

Cumpatul, tendinta de a face totul sa fie bine atat in afaceri, cat si in relatiile cu femeile sunt lucrurile care il caracterizeaza pe barbatul nascut in zodia Fecioara. Relatiile lui de dragoste sunt putin dificile din cauza tendintei lui spre lucrurile simple si clare si din cauza timiditatii. Are o viziune ideala asupra femeii, se indragosteste rapid si aceasta este o problema pentru el.

Este foarte bun la pat, dar partenera este surprinsa, in primul rand, de gingasia pe care o ofera, un lucru mai rar intalnit la barbati. Femeile sunt atrase de tandretea si fidelitatea lui, dar, pe langa acestea, el este in stare sa satisfaca orice dorinta a partenerei. Daca se intampla insa ca aceasta sa-l insele, barbatul Fecioara se schimba radical si dorinta de a iubi se transforma in dorinta de a se razbuna.

Este putin copilaros si are nevoie mai mult de atitudinea prietenoasa din partea femeii decat de sustinerea ei. Daca primeste atentia de care are nevoie, devine un foarte bun familist.

Compatibilitate perfecta cu: Leu
Compatibilitate medie cu: Fecioara, Varsator, Pesti
Incompatibili cu: Taur, Scorpion, Balanta, Berbec