Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Horoscop Erotic Fecioara

Femeia Fecioara

Aceasta constelatie a inzestrat-o cu cele mai bune calitati feminine: frumusete si blandete, fidelitate si gingasie, sensibilitate si senzualitate pe plan erotic. Femeia Fecioara este extrem de atragatoare, dar niciodata nu profita de asta pentru a-si atinge obiectivele. Pur si simplu se bucura de faptul ca barbatii o plac.

Nu te astepta sa fie extrem de pasionala, Fecioara este facuta pentru tandrete si asta face ca relatia cu ea sa fie foarte frumoasa. Femeia nascuta in aceasta zodie isi respecta partenerul si se simte linistita si in siguranta in bratele lui. Aceasta stare se transmite si barbatului. De asemenea, femeia Fecioara este putin timida.

Atractivitatea ei ii face pe barbati sa se tot intoarca la ea. Dupa ce capata mai multa experienta, partenerul femeii Fecioara isi da seama ca “binelui nu-i ceri un bine” si ramane cu ea pentru totdeauna. Fecioara este o sotie, o mama si o gospodina minunata.


Barbatul Fecioara

Barbatul nascut in zodia Fecioara este foarte cumpatat si tinde spre armonie atat in afaceri, cat si pe plan sentimental. Timiditatea lui si tendinta spre lucruri simple si clare deseori duc la probleme in relatiile cu sexul opus. Barbatul Fecioara deseori idealizeaza femeia si se indragosteste prea repede.

Este foarte bun la pat si isi surprinde partenera, in primul rand, cu tandretea pe care o ofera, o trasatura mai rar intalnita la barbati. Femeile sunt atrase de gingasia si fidelitatea nativului din Fecioara, in plus, el poate sa satisfaca orice dorinta a partenerei. Daca se intampla totusi ca ea sa-l insele, barbatul Fecioara se schimba radical si dorinta de a iubi se transforma intr-o dorinta de razbunare.

Este putin copilaros si are nevoie din partea femeii mai degraba de o atitudine prietenoasa, decat de sustinere. Daca i se ofera atentia de care are nevoie, devine un foarte bun familist.


Compatibilitate perfecta cu: Leu

Compatibilitate medie cu: Fecioara, Varsator, Pesti

Incompatibili cu: Taur, Scorpion, Balanta, Berbec