Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Caracter si Temperament Fecioara

Semnul zodiacal Fecioara este inzestrat cu un intelect dezvoltat si abilitati creative remarcabile. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt descurcarete, practice si realiste.

Fecioarele de obicei nu ies in evidenta la prima intalnire, in prezenta oamenilor necunoscuti deseori sunt timide, dar au un talent extraordinar de a patrunde in esenta lucrurilor. Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt receptive, sensibile, inteligente, harnice, punctuale, meticuloase, fermecatoare si loiale. Printre nativii din zodia Fecioara se intalnesc filosofi renumiti si persoane foarte talentate. Fecioarele aspira la perfectiune in toate aspectele vietii, dar isi dau seama pana la urma ca omul nu este perfect si atunci toate iluziile cu privire la posibilitatile umane se risipesc si credinta in oameni se pierde. Exigenta Fecioarelor deseori constituie o piedica in calea lor spre o viata plina de bucurii si satisfactii, multi prieteni se pierd din cauza unor principii prea inalte.

Trasatura predominanta a nativilor din zodia Fecioara este orientarea spre un continuu progres si dorinta puternica de a-si dezvolta in permanenta abilitatile. Reprezentantii zodiei Fecioara sunt prietenosi, binevoitori, evita sa actioneze negandit, nu baga in seama decat lucrurile care dau rezultate practice si utile. Persoanele din acest semn zodiacal nu sunt pasionate de idei si invataturi stiintifice.

Fecioara este o fire profunda, are nevoie de valori materiale si spirituale, progres, analiza si cugetare.

Nativii din zodia Fecioara sunt inclinati spre pesimism, nu au incredere in vorbe si nu se bazeaza pe intuitie. Sunt curiosi, dar prudenti, prefera sa cantareasca bine toate argumentele pro si contra si abia apoi sa actioneze. Uneori, stau prea mult pe ganduri si rateaza astfel momentele si circumstantele favorabile.